En mamma låter sin lilla son få välja hennes kläder i en vecka med jättesöta och extravaganta resultat - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma låter sin lilla son få välja…
Att bli arg för ofta kan leda till övervikt enligt en dietists undersökning Hon kämpade mot leukemi för att föda sina tvillingar - farväl Susie, modiga mamma

En mamma låter sin lilla son få välja hennes kläder i en vecka med jättesöta och extravaganta resultat

Av sofia
4.891
Advertisement

Barn iakttar oss, de känner oss ofta bättre än vi tror. Varje ord, varje gest, när de börjar komma upp i en ålder där de förstår, sugs upp. De är som tomma målardukar redo att ta in alla livets upplevelser.

Vem har sagt att ett barn inte kan ha"god smak" när det gäller kläder och skönhet? När det gäller kläder väljer föräldrarna vad barnen ska ha på sig tills de är gamla nog att bestämma själv. Tänk om det motsatta skulle hända? Förmodligen undrade Summer Bellessa, skådespelare och bloggare, detta när hon påbörjade sitt roliga "experiment" där hon placerade sitt öde i händerna på sin son Rockwell för att få veta vad hon skulle ha på sig under en hel vecka.

via: ABC7 News

Även om vuxna nästan alltid är de som talar om för de små vad de ska göra, har Summer under en vecka beslutat att vända denna sed, åtminstone när det gäller kläder. Så den lilla pojken som bara är 3 år gammal fick uppleva vad det innebär att jobba som "stylist". En son skulle trots allt göra allt för sin mamma och tillsammans beslutade de sig för att ge sig in i detta roliga äventyr.

Resultatet? Vi kan sammanfatta det med "bra och dåliga dagar". Även om lilla Rockwell ibland gjort utmärkta klädval har hans kombinationer och kläderna eller skorna som han valt vid andra tillfällen inte varit så snygga att se på...

Advertisement

Med en Musse Pigg tröja snyggt ihopparad med prickiga leggings, har pojken lyckats skapa minst sagt fantasifulla matchningar ihop med olika skor eller tre olika plagg som ska bäras över mammans byxor.

Varje val lyckades locka fram ett stort leende på Summers ansikte, som hela tiden lät sin son bestämma åt henne, väldigt nyfiken på att se vad han skulle hitta på.
 

Ibland är det skönt att få släppa kontrollen och för Summer var det verkligen nödvändigt. Kvinnan fick lära sig att man inte alltid kan sätta gränser och en sådan inställning är säkert användbar för att leva bättre, utan att ta oss själva på för stort allvar.

Advertisement

Vad säger du, skulle du någonsin våga låta ditt barn bestämma vad du ska ha på dig?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack