En pojke klipper sin systers hår, men som tur är lyckas frisören förvandla olyckan till en underbar frisyr - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pojke klipper sin systers hår, men…
Den här flickan föddes med så långt och tjockt hår att människor förväxlar henne med en porslinsdocka En kille fotograferade ett ljussken mellan molnen som ser ut som Cristo Redentor

En pojke klipper sin systers hår, men som tur är lyckas frisören förvandla olyckan till en underbar frisyr

Av sofia
2.089
Advertisement

När det finns små barn i hemmet kan vassa föremål, tvättmedel, brandfarliga ämnen eller tändare bli farliga. Men ibland får dock som tur är inte alla dessa olyckor i hemmet lika dramatiska följder.

Det händer faktiskt att vissa händelser kan förvandlas till riktigt lustiga situationer, till små problem som, även om de glöms bort av de små busungarna kommer att förbli etsade i dera föräldrars minne för alltid.

Breana Naylor bor i USA i delstaten Ohio och är den stolta mamman till två vackra barn, en 3-årig pojke vid namn Colt och en 2-årig tjej som heter Kimber. En eftermiddag befann hon sig i ett annat rum och höll på med sina vardagliga sysslor medan barnen å andra sidan var i sitt rum och lekte, eller åtminstone var det vad hon trodde. Plötsligt insåg hon att det hade blivit konstigt tyst, för tyst! Hon gick upp för att kontrollera och fann dem gömda i en garderob bakom hennes kläder.

Hennes son stod med en sax i handen och klippte håret på sin syster! Den sistnämnda satt tyst som om hon var medveten om vad som pågick och helt överens. Vilken förälder som helst skulle inför en sådan scen ha börjat skrika av skräck. Skrik och tillsägelser för att verkligen förmedla för barnen vilken risk de hade utsatt sig för.

Advertisement

Breana bara tittade på Kimbers "kala" huvud och Colts oskyldiga ansikte och brast ut i skratt. Hennes mans reaktion var annorlunda och han blev väldigt arg över det hela. Som den goda mamman hon är tog hon instinktivt det hela med en klackspark.

Hon kontaktade sin vän Jen som arbetar som frisör och bad henne komma hem till dem för ett akut ingripande. En timme senare ringde kvinnan redan på dörrklockan hemma hos familjen Naylor. Efter det att hon skrattat färdigt och chocken lagt sig började hon arbeta med att skapa en passande frisyr för flickan.

Resultatet blev fantastiskt! Kimbers nya frisyr visade sig passa så bra att den återspeglade hennes söta men lite vilda personlighet på ett perfekt sätt. Breana publicerade bilderna på Facebook och fick massor av positiva kommentarer och delningar. Hon var noga med att klargöra att det hela inte bara avslutades med många leenden och en "frisörsession".

Hon tog de två barnen åt sidan och förklarade lugnt att det de gjorde var farligt och inte borde hända igen. Lyckligtvis slutade allt bra. Ibland kan det även ur en negativ situation födas något mycket vackert!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack