Dessa plagg med tatuerade armar kommer att få ditt barn att se ut som en riktig rockstjärna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Dessa plagg med tatuerade armar kommer…
15 roliga bilder som visar varför vi alltid borde hålla ögonen på våra husdjur Starka kvinnor lämnar inga dörrar på glänt och när de bestämmer sig för att gå vidare vänder de sig aldrig om

Dessa plagg med tatuerade armar kommer att få ditt barn att se ut som en riktig rockstjärna

Av sofia
1.156
Advertisement

Att skaffa barn betyder inte nödvändigtvis bara att fullgöra sina skyldigheter och att fostra sina barn, utan är också en chans för att ha kul, leka tillsammans och bli liten igen... som vuxen.

Bland alla de saker där en förälder kan experimentera tillsammans med sina barn, finner vi kläder. Delvis baserat på smaken hos barnet, men kanske lite mer på föräldrarnas, kan en mamma eller en pappa verkligen göra sitt barns utseende till något unikt och läckert, åtminstone tills barnen blir större och själv kan välja vad de gillar eller inte.

Det kan tyckas vara en frivol aspekt av att vara förälder, men det är det inte. Tack vare de alltmer originella fynd som finns på nätet, finns det idag nästan oändliga möjligheter att ge utrymme för fantasin. Ett exempel på detta är de mycket speciella plaggen vi nu ska visa dig. Kanske passar dessa lite extra bra för "rock" mammor och pappor.

via: Romper.com
image: Weslio

Det räcker med att titta på dem för att se det. Dessa bodys har ärmar med tatueringar tryckta på dem och när barnen har dem på sig kommer de att se ut som rockstjärnor eller motorcyklister, beroende på föräldrarnas smak.

image: Weslio

Tatueringarna som är tryckta på ärmarna av dessa plagg är så realistiska att de kommer att ge barnet ett riktigt roligt utseende. Att se tatueringar på barn kanske verkar lite vågat, men dessa plagg bör tas för det de är, charmiga accesoarer som inte nödvändigtvis är "skadliga". För att inte tala om att de mycket väl kan användas som utklädnad på Halloweenfester eller maskerad.

Advertisement
image: Weslio

En enkel men genialisk idé, som åtnjuter stor framgång hos alla de föräldrar som har bestämt sig för att göra sina barn lite mer speciella. Mammor och pappor som brinner för rockmusik eller förflyttar sig på två hjul bör dock varnas då detta skulle kunna vara den perfekta dräkten för att fostra riktigt tuffa barn!

image: Weslio
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack