En tjej förstör sin fasters brudklänning men hennes pappa tvingar henne att betala tillbaka 15.000 dollar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tjej förstör sin fasters brudklänning…
Den här fotografen har lyckats fånga skönheten hos bebisar som sover tillsammans med djurungar Ett hotell tog emot flera tiotal hemlösa under pandemin och gästerna erbjöd sig alla att arbeta i gengäld

En tjej förstör sin fasters brudklänning men hennes pappa tvingar henne att betala tillbaka 15.000 dollar

Av sofia
4.839
Advertisement

När det gäller "föredömliga bestraffningar" har varje förälder sina egna idéer. Alla barn gör fel och alla pappor och mammor söker ständigt efter mer eller mindre effektiva sätt att få sina barn att förstå vikten av att respektera reglerna och bete sig väl. Det finns de som lyckas vara auktoritära men "mjuka" på samma gång och de som tror på oförglömliga straff.

Tonåringen vi nu ska prata med dig som blev "offer" för en riktigt stark läxa från sin pappa, vet verkligen vad detta innebär. Man brukar säga att "den som har sönder betalar" och denna pappa bestämde sig för att tillämpa den regeln...

via: reddit

Det hela började när den 16-åriga flickan, dotter till mannen i fråga, som bara är 30 år gammal, blev fascinerad av sin fasters bröllopsklänning, en riktig familjeklenod som hade en viktig och spännande historia bakom sig och inte kunde låta bli att prova den.

Klänningen hade tillhört farmorn till den 16-åriga flickan och skulle bäras av hennes faster. Den äldre kvinnan som arbetat som skicklig sömmerska i många år, hade sytt den med dyrbara tyger och lyckats anpassa den perfekt till sin dotters kropp som kort därefter skulle bära den på den stora dagen. Denna drömklänning blev alltså ännu mer värdefull av det faktum att farmorn dog omedelbart efter det att hon sytt in den och lämnade sin familj sörjande. Men låt oss gå tillbaka till vår berättelse.

En eftermiddag, i fasterns hus, bad tonåringen om att få prova klänningen. Hon fick svaret nej, men när hennes pappa och faster gick ut för att handla beslutade sig flickan att ta på sig den dyrbara klänningen ändå. Provningen förvandlades bokstavligen till en katastrof. Anledningen? När hon tog på sig den förstörde tonåringen klänningen, tyget rev sig och den skadades på ett sätt som inte gick att lösa.

Situationen blev snabbt komplicerad och fastern blev förståeligt nog mycket arg över skadan som flickan orsakat och pappan beslutade sig vid den tidpunkten för att straffa sin dotter på ett föredömligt sätt. Den förstörda klänningen hade ett värde på 12 000 dollar och pappan meddelade sin dotter om detta strax efter misstaget. Pappan tvekade inte att be sin dotter att lägga sina 15 000 dollar i besparingar - som sparats för hennes framtida studier - för att ersätta sin faster för klänningen och "moraliskt skadestånd".

Mannen menade allvar och med detta straff skulle han säkert ha förändrat sin dotters framtid. Vid den tidpunkten lade sig även mamman till den 16-åriga tjejen (exfrun till mannen) i och kritiserade honom hårt för sitt agerande. Hela historien delades av föräldern på Reddit, där det offentligt frågades vem som enligt användarna hade rätt. Många människor håller med pappan och hävdar att dottern borde få betala för den skada hon orsakat.

Advertisement
image: Pikist

Några dagar senare fortsatte historien att stå i centrum för diskussion och kontrovers, när flickan sedan avslöjade något chockerande för sin far. Enligt vad hon berättade, skulle hon ha försökt att få på sig klänningen och när sömmarna hade börjat spricka skulle hon medvetet ha fortsatt förstöra den och rivit sönder tyget på grund av att hon var avundsjuk på sin faster, som hade fått en dyrbar gåva från hennes farmor istället henne. Kort sagt är detta en helt otrolig historia, med denna sista detalj som övertygade pappan ännu mer - och alla de som läste historien - om att ha gjort rätt val genom att straffa henne på det sättet. Vad tycker du? Hur skulle du ha betett dig om det var ditt barn?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack