En äldre kvinna bygger ett "zoo" i sin trädgård för att få förbipasserande människor att le igen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En äldre kvinna bygger ett "zoo" i…
En 11-årig pojke hittar en plånbok på marken och lämnar tillbaka den trots att hans familj är mycket fattig 7 saker du kan göra med tandkräm utöver att borsta tänderna

En äldre kvinna bygger ett "zoo" i sin trädgård för att få förbipasserande människor att le igen

Av sofia
577
Advertisement

Under denna medicinska krissituation bestämde sig många människor för att det bästa var att ta chansen att göra gott för andra (och i slutändan även för sig själva) med hjälp av vackra och föredömliga handlingar. Trots svårigheterna och kanske också de ekonomiska förhållandena som försvårats av situationen i vilken världen hamnat i på grund av coronaviruset, kan vi verkligen säga att tillsammans med de som egoistiskt nog försökt utnyttja situationen för egen vinning finns det också många människor som gjort underbara saker.

Precis som Nancy, den 86-åriga amerikanska kvinnliga huvudpersonen i berättelsen vi nu ska dela som precis som många andra människor, fick stöd under nödsituationen av den amerikanska regeringen. Denna generösa gamla kvinna spenderade inte pengarna på sig själv, men bestämde sig för att göra en liten, men samtidigt stor gåva till alla de som passerade framför hennes hus.

via: WJAR10
image: WJAR10

Ibland kanske vi inte inser det, men att bjuda på ett leende - eller att ta emot ett - vid rätt tillfälle är verkligen något som kan glädja oss på ett otroligt sätt. Säkerligen har situationen som hela världen har upplevt på grund av Covid-19 inte varit bra för folkets sinnesro och denna Nancy har förstått detta mycket väl. Så hon tog bidragspengarna och byggde ett härligt "zoo" i sin trädgård.

image: WJAR10

Du läste rätt, efter att ha registrerat sig på Amazon började den gamla kvinnan köpa reproduktioner och gosedjur som nästan är i naturlig storlek av exotiska djur, som många av oss antagligen bara sett i en djurpark. Orangutanger, lejon, apor, rovfåglar, sebror, pingviner och många andra djur, trädgården med utsikt mot Nancys gata blev snabbt en riktig attraktion.

Advertisement
image: WJAR10

I stadsmiljöns gråa och trista vardag har denna kvinna lyckats ge en bedårande touch av färg och glädje. Hennes "djur" finns där, sitter, ligger eller står och tittar på förbipasserande, som alla njuter av showen. Den äldre damens initiativ blev så pass populärt att det hamnade på nyheterna och blev känt även utanför Usas gränser.

image: WJAR10

"Jag upplevde andra världskriget - berättade Nancy för WJAR-TV - det var svårt men inte som det som händer nu. Folk går runt på gatan och är ledsna och av den anledningen bestämde jag mig för att spendera bidraget på djur och det är jag glad över."

image: WJAR10

Nancy är helt enkelt med sitt stora hjärta glad över att göra andra lyckliga och detta i sig är en underbar sak. Barn och vuxna, när de passerar framför hennes hus, tar chansen att hälsa på henne och fylla hennes hjärta med glädje. När allt kommer omkring, talar skylten på gården tydligt: ​​"Välkommen till djurparken". Hennes tanke är att involvera alla i denna trevliga plats där de kan tillbringa några ögonblick av glädje och lätthet. Något som vi säkert alla behöver.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack