En man tvingas plocka sopor för att överleva efter det att hans flickvän spenderat alla hans pengar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man tvingas plocka sopor för att…
Obie, den överviktiga taxen som gått ner mer än 20 kg på bara ett år och nu ser ut som en helt ny hund En främling hakar fast ett lås i hans piercing och smiter med nycklarna

En man tvingas plocka sopor för att överleva efter det att hans flickvän spenderat alla hans pengar

Av sofia
1.320
Advertisement

Det finns människor i världen för vilka känslor spelar en marginell roll i deras relationer med andra, så pass mycket att de i rikedomens namn är villiga att trampa på andra på de mest oförskämda och chockerande sätten. Vi syftar på dem som kanske bestämmer sig för att träffas och umgås med en person bara för ekonomisk vinning. Många av er har säkert redan hört många sådana berättelser och det vi nu håller på att berätta är ett typiskt exempel på en sådan händelse.

En tysk man fick betala ett högt pris efter det att han lärt känna en kvinna på nätet som han trodde var rätt person för honom men han var garanterat tvungen att tänka om helt strax därefter då han plötsligt befann sig i en minst sagt obekväm situation, just på grund av girigheten hos hans "partner" och han befann sig dessutom samtidigt i ett främmande land.

image: KAMI.com.ph

Det hela började när de två träffades på nätet och det genast klickade mellan dem vilket ledde till att de fördjupade förhållandet. När hon var i Filippinerna och han i Tyskland beslutade de sig för att de skulle träffas i den östra delen av landet, i staden Cebu.

Förhållandet visade sig dock snabbt vara annorlunda från hur det verkade. Tjejen hade enligt vad mannen berättar bara intresse av att hitta en förmögen person som kunde tillgodose hennes ekonomiska behov och det gjorde hon med den tyska turisten.

image: KAMI.com.ph

Enligt mannen som berättade och delade historien på Facebooksidan All About the Philippines skulle han, 40 år gammal, ha kunnat träffa den unga kvinnan, det vara bara det att kvinnan efter en tid tillsammans gradvis började ta avstånd från honom för att slutligen överge honom helt, men inte innan hon hade spenderat alla hans pengar.

Hur hon gjorde det vet man inte riktig, men en sak som är säker är att kvinnan hade beslutat sig för att utnyttja den stackars mannen, som tyvärr hamnade i en mycket svår situation. Hans berättelse blev känd efter det att han sågs vandra runt i staden Mandaue, praktiskt taget som hemlös på jakt efter lite pengar som han försökte samla in genom att plocka i soporna.

Från att ha varit en turist på jakt efter kärlek har denna man därför blivit en man utan någontonting som tvingats leva i flera år i ett land långt borta från sitt eget och plocka i soporna för att kunna köpa mat. Situationer som denna sker tyvärr överallt i världen och får oss att inse hur människor därute som lurar och skadar andra genom att hitta på och ljuga om viktiga känslor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack