Brudparet bjuder med svärmodern på sin smekmånad, på hemresan kommer det fram att kvinnan är gravid med sin svärson - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Brudparet bjuder med svärmodern på…
En 2-årig pojke får feber och hosta efter att ha svalt bassängvatten, räddad från En kille publicerar gamla foton på

Brudparet bjuder med svärmodern på sin smekmånad, på hemresan kommer det fram att kvinnan är gravid med sin svärson

Av sofia
3.346
Advertisement

Livet sägs ofta vara fullt av överraskningar, men ibland går saker långt bortom den vildaste fantasin. Familjerelationer exempevis kan vara en outtömlig källa till frustration, konflikt och negativa upplevelser. Precis som det som drabbade Lauren Wall, 34 år gammal, från Twickenham, en stad i sydöstra London, efter att ha gift sig med Paul.

Det är inte lätt att upprätthålla hälsosamma familjeband, särskilt när det gäller svärföräldrar, svärsöner eller svärdöttrar. Konflikter är ibland oundvikliga, men så var det inte mellan Paul och Julie, Laurens mamma. Kvinnan och hennes svärson kom alltid överens väldigt bra och Lauren kunde inte vara lyckligare. En lycka som gick i tusen bitar när hon upptäckte det otänkbara, nämligen att hennes mor hade en relation med Paul och att hon efter smekmånaden blivit gravid med mannen.
 

via: Daily Mail

Det är ett sådant där avslöjande som skulle chocka och störa vem som helst och som vid första ögonkastet till och med kan verka osann. Men tyvärr var det inte så för Lauren och det som var en fredlig relation förvandlades snart till en riktig mardröm.

Julie, tjejens mamma, har alltid entusiastiskt stöttat äktenskapet mellan henne och Paul. Paret hade redan innan de gifte sig fått en dotter och Julie gav dem en riktig drömsmekmånad som kostade över 150 tusen kronor. För att visa sin tacksamhet beslutade Lauren och Paul att ta med henne på deras smekmånad. Allt gick bra tills de kom hem. På vägen tillbaka förstörde något förhållandet mellan de två makarna. Paul betedde sig konstigt och gömde sig när han använde telefonen.

image: Facebook

Lauren försökte misstänksamt förstå och en tid senare fick hennes syster reda på att Paul utbytte kärleksmeddelanden med sin svärmor, Julie. I stället för att ena Paul och Lauren ännu mer hade smekmånaden gjort att något hade fötts mellan mannen och Julie, som hade följt med dem. Förrådd, förargad och upprörd lämnades Lauren alldeles ensam. Hennes man flyttade ut och tjejen ville inte längre träffa varken honom eller sin mamma. Det hårdaste slaget kom dock när Lauren träffade sin mamma på gatan med sin babymage kort därefter. Hon väntade barn med Paul!
 

Advertisement
image: Facebook

Naturligtvis skilde sig Paul och Lauren och fem år efter deras ruckiga äktenskap, bestämde sig mannen för att gifta sig med sin föredetta svärmor. En riktigt tuff situation, ett svek som Lauren kommer att bära med sig under hela sitt liv, trots att hon genom åren har försökt bygga upp sitt liv igen. Kvinnan bar på detta trauma och denna förtvivlan i 15 långa år, tills hon lyckades berätta hur de två personerna som borde ha skyddat henne mer än alla andra var just de som hade bedragit henne på ett chockerande sätt. En otrolig historia som därför lär oss hur det i vissa fall kan sluta riktigt illa.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack