En man räddar en hund från gatan och för att tacka honom ser hunden på honom med tacksamhet i blicken - TittaPaVideon.se
x
En man räddar en hund från gatan och…
En flickas söta teckningar beskriver kärleken bättre än många romantiska ord En tjej upptäcker att hon mött sin man för första gången på semester när hon bara var 6 år gammal

En man räddar en hund från gatan och för att tacka honom ser hunden på honom med tacksamhet i blicken

19 Juni 2020 • Av sofia
5.144
Advertisement

Ditt husdjurs blick är av ren kärlek, den typen av kärlek som inte behöver någon kompromiss, inga undanflykter när hundens och ägarens ögon möts för att hylla ett känslomässigt band fullt av omtanke och kärlek. En blick full av tacksamhet som Calvin Tucker, en man från Helena i Alabama, känner till mycket väl eftersom han har en speciell plats i sitt hjärta för djur i svårighet. Under de senaste åren har han räddat circa 123 kattungar från gatan och fört dem i säkerhet och till djurskyddshem.

via: The Dodo

I september 2019 var Calvin på väg hem från jobbet och medan han körde på motorvägen, var det något som gjorde att han stannade sex avfarter före sin. Vid sidan av vägen, bland trafik och tutande bilar, såg Calvin en hund som behövde akut hjälp. Han var till 98% utan päls på kroppen och var full av konstiga rynkor.

Calvin tvekade inte och lockade honom med hundmat, lugnade honom i cirka 15-20 minuter och tog honom sedan till djurskyddshemmet Two By Two Animal Rescue i staden Helena.

Den skrynkliga hunden togs omedelbart till veterinären och hade allt från feber och inflammation till maskar och parasiter, men han återhämtade sig strax därefter och det verkade som om hunden i svårighet hade ett mycket vänligt temperament. När han insåg att han blivit räddad från gatan en gång för alla tittade Wrinkles (som är smeknamnet som denna hund fick) djupt in i ögonen på sin räddare med en blick av djup tacksamhet...

Advertisement

Med tiden blev Wrinkles vän med de andra hundarna på skyddshemmet tack vare sitt vänliga beteende och cirka 6 månader efter det att Calvin Tucker räddat honom har den tjocka pälsen vuxit tillbaka och har gett denna hund som räddats av mannen med ett hjärta av guld ett helt nytt utseende!

Tack vare Calvin Tucker och samarbetet med djurskyddshemmet Two By Two Animal Rescue har Wrinkles äntligen hittat en familj full av kärlek och omtanke som älskar honom för den han är, en kärleksfull och väldigt, väldigt lycklig hund!

image: Black Noah

Nu har Wrinkles ett nytt liv, en familj och ett tak att bo under, kan det bli bättre än så? Och allt detta tack vare Calvin Tuckers generösa räddning!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack