Francesca föddes för tidigt vid 24 veckor, hennes fot är knappt större än 1 penny - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Francesca föddes för tidigt vid 24…
Pappan smiskar sin dotter hårt och hon berättar det för hela skolan, han arresteras för misshandel

Francesca föddes för tidigt vid 24 veckor, hennes fot är knappt större än 1 penny

Av sofia
546
Advertisement

Moderskap bör vara ett ögonblick av ren glädje för alla kvinnor som håller på att föda ett barn. I allmänhet är detta fallet, paret överväldigas av en våg av kärlek, som följer dem hela vägen till förlossningen. Vissa graviditeter kan emellertid vara mer komplicerade än andra och i vissa fall finns det risk för allvarliga komplikationer. När sjukdomar uppstår eller födelsen av barnet sker många veckor för tidigt ersätts glädjen vanligtvis med rädsla och ångest. Huvudfrågan är: kommer mitt barn att överleva? Lyckligtvis har barn som föds för tidigt idag en mycket högre chans att överleva än någonsin tidigare. Francesca föddes efter bara 24 veckor och var tvungen att kämpa intensivt för att överleva.

Victoria Bradly är en 37-årig mamma som hade en svår graviditet. När läkarna sa till henne att barnet hon hade burit på i 24 veckor hade små chanser att överleva, kollapsade världen bokstavligen på hennes axlar. Läkarna hade goda skäl för att tro att det lilla prematura barnet inte skulle klara sig, men Victoria gav aldrig upp. Hon tog sin dotter till de bästa läkarna som hon hade råd med och bad varje dag i hopp om att se förbättringar hos sin lilla Francesca.

Idag har prematura barn större chans att överleva än tidigare, men det är fortfarande en obehaglig situation som ingen förälder skulle vilja hamna i. Lilla Francesca, född efter 24 veckor, riskerade sitt liv flera gånger och tvingades möta otaliga svårigheter. Några veckor efter sin födelse genomgick hon hjärtkirurgi, fick hjärnhinneinflammation, genomgick laserögonkirurgi (som gick bra!), hennes lungor och njurar kollapsade, men så småningom klarade hon sig. Vid 9 månader är hon fortfarande levande och mår bra och börjar gå upp i vikt. Det var tur att Victoria inte gav upp och insisterade på att rädda sin dotters liv. Detta är en av de många lyckliga berättelser där en mammas kärlek och uthållighet var avgörande. 

Lycka till!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack