En ung mamma gör intagningsprovet till universitetet med sin son i famnen "det är respektlöst" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En ung mamma gör intagningsprovet till…
Den här 6-åriga killen har redan en kropp som en olympisk mästare och vill bli fotbollsproffs Byggarbetare på dagtid,

En ung mamma gör intagningsprovet till universitetet med sin son i famnen "det är respektlöst"

Av sofia
1.834
Advertisement

Karla Méndez Mejía är en 23-årig ung mamma som är mycket lycklig över att vara mamma och inte har låtit de hinder som samhället har försökt att sätta på hennes vandring stå i vägen för hennes mål, inte ens de praktiska svårigheter som det naturligtvis innebär att skaffa barn. Karla är ung och har fortfarande många mål att uppnå i livet och många drömmar, även om ett av dessa redan har förverkligats. Hennes söta son är verkligen det främsta skälet till att hon varje morgon kliver upp, glad över att vara mamma. Karla skulle dock även vilja bli arkitekt och har därför beslutat sig för att skriva in sig på universitetet och studera arkitektur.

Moderskap och universitetsutbildning borde inte utesluta varandra. En mamma bör ha rätt att utvecklas både på personlig nivå och karriärsmässigt. Fortfarande var det någon på nätet som var tvungen att säga sitt när Karla dök upp inför antagningsprovet för att studera på universitetet med sin fyra månader gamla son i famnen. Kvinnan hade ingen att lämna bort sonen till under provet, så hon beslutade sig modigt nog för att ta honom med sig. Moderskap kan inte och får inte vara ett hinder för studier och förverkligande. Lyckligtvis tillät cheferna för César Vallejo University, Karla att delta vid provet med sitt barn och allt gick smidigt.

Den söta bilden som visar Karla som svarar på provfrågorna, med sin son som sover i famnen, har skapat många diskussioner bland människor på nätet. Många berömde den unga mamman för hennes mod och beslutsamhet, men det fanns också de som skrev att den gesten var "respektlös" gentemot de andra kandidaterna: "Jag tycker att det är respektlöst att ta med sig en bebis till ett prov där mycket koncentration behövs", lyder kommentaren, där personen sedan hänvisar till det faktum att barnet kunde börja gråta och störa allas koncentration.

Karla lät sig inte hindras av de negativa kommentarerna och fortsatte på sin vandring. "Var professionell och gå vidare" är hennes motto för att överleva och leva bättre! Dessutom säger den unga mamman något som kan vara värdefullt för alla: "Att vara mamma hindrar mig inte från att få mina drömmar att bli verklighet, tvärtom, det motiverar mig mer. Jag vill kunna ge min son ett bättre liv. Jag vet att det inte kommer att vara enkelt, men tack och lov har jag stöd från min familj och min partner, som uppmuntrar mig att fortsätta och sträva efter mina mål. Jag kommer inte att ge upp."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack