Den här mamman har gått ner 55 kilo genom att ändra kost och motionera: nu är hon mycket lyckligare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mamman har gått ner 55 kilo…
En kvinna har 4 ögonbryn efter en misslyckad halvpermanent tatuering Brandman räddar en valp från gatan och tar henne till ett hundstall: några dagar senare är han tillbaka för att adoptera henne

Den här mamman har gått ner 55 kilo genom att ändra kost och motionera: nu är hon mycket lyckligare

Av Sara Lindblad
734
Advertisement

En av de viktigaste livsfilosofier vi får lära oss handlar om att vi måste lära oss acceptera vår karaktär, vår kropp, vårt väsen; men ibland är vi inte nöjda med hur vår kropp ser ut, den hindrar oss från att leva gott för oss själva och med andra. Ett av de vanligaste problemen är övervikt, vilket också påverkar oss psykologiskt. Men det går att lösa detta vanliga problem, det visar oss Chelsea Dixons historia.

via: Honey

Fyrbarnsmamman beslutade i februari att väga sig eftersom hon alltid kände sig överviktig: den visade 130 kilo! För att ta hand om mannens och barnens välmående, bekvämlighet och hälsa hade hon glömt ta hand om sin egen hälsa. 

Chelsea började först att äta nyttigt och balanserat, till slut utmanade hon sig själv genom att skriva in sig på programmet Healthy Mummy.

Chelsea Dixon has totally transformed her body with The Healthy Mummy. Join her here...

Pubblicato da Cat's Healthy Mummy Support Page su Martedì 9 giugno 2020

Tack vare programmet och en mycket mer balanserad kost, lyckades Chelsea tappa 55 kilo på bara några månader och hon mådde mycket bättre med sig själv och ihop med andra... även hennes familj verkar med tiden ha vant sig vid en nyttigare och mer balanserad kost och bad hela tiden om nya och förvånansvärt nyttiga maträtter!

Chelsea hade bestämt sig för att gå ner 5 kilo men nu känner hon sig som en annan människa och är beredd att springa två maratonlopp. Det råd hon vill ge till alla som är missnöjda med sin vikt är att hemligheten till lycka ligger i att hitta en bra kost och en grupp människor som verkligen bryr sig om en och ens hälsa! 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack