En hemlös blir arresterad: hans trogne lille hund följer efter polisbilen för att inte överge mannen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hemlös blir arresterad: hans trogne…
En mini-häst som föddes för 3 dagar sen kan inte sluta att följa efter sin mänskliga vän i en inhägnad En kvinna slutar efter 45 år att bädda och ger uppdraget till maken: hans försök är underbart roliga

En hemlös blir arresterad: hans trogne lille hund följer efter polisbilen för att inte överge mannen

Av Sara Lindblad
3.061
Advertisement

För en hund kvittar det om husse är miljardär eller en hungrig hemlös, den håller sig nära sin husse i alla lägen och visar lojalitet och total kärlek i de svåraste stunder. Det kanske är just i dessa stunder som vi riktigt inser vilka trogna följeslagare våra fyrbenta vänner faktiskt är. Alltid beredda att trösta oss och höja vårt självförtroende. Ett tydligt exempel på detta är denna historia: en hemlös plockas upp av polisen för att köras till stationen, men hans älskade hund accepterar inte alls att lämnas ensam. Den lille hunden följer efter den rullande bilen tills poliserna blir tvungna att stanna bilen.

via: Reddit

Hunden skulle aldrig låta någon ta ifrån honom hans husse, som han hade följt i många år. När polisen plockade upp mannen blev den lille hunden rätt förvirrad och förstod inte vad som hände, men han tvekade inte att sätta efter polisbilen när den började rulla.

I den här videon som någon lagt upp ser man scenen: poliserna måste ha märkt att den stackars hunden kämpade för att hänga med deras fordon, så de bestämde sig för att stanna och plocka upp den.

Advertisement

En gest av verklig mänsklighet som lät hunden och hans husse att krama om varann igen

En rörande scen - så mycket lojalitet och kärlek hittar man sällan ens hos en människa. Men en hund överger inte sin familj, det vet man ju.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack