En 6-årig flicka överges av sin mamma mitt i gatan och räddas av en främling - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 6-årig flicka överges av sin mamma…
Efter att ha ätit på sin 3-åriga dotters restaurang skriver den här pappan en väldigt gullig recension Hennes dotter på knappt 9 veckor står själv

En 6-årig flicka överges av sin mamma mitt i gatan och räddas av en främling

Av sofia
1.186
Advertisement

När vi tror att vi har läst och hört allt när det kommer till fruktansvärda och oroande berättelser, kommer det nya redo att bevisa för oss att det kan bli värre. Vem som helst, inför det vi nu ska berätta för dig, skulle bli mållös och tänka på hur illa det som hände en 6-årig tjej på grund av hennes mamma kunde ha slutat.

Händelsen är en av dem som förblir etsade i sinnet och filmades av en övervakningskamera. Vi befinner oss i Queens, ett distrikt i New York, där barnet i fråga bokstavligen lämnades mitt i gatan, som om det var en oönskad last.

Du läste rätt, vissa människor kan tydligen vara så grymma att de utför en sådan handling. Vid inspelningen från en säkerhetskamera syns en vit bil tydligt närma sig en korsning, stanna, släppa av en tjej klädd i mörka kläder och lämna henne där som om ingenting hade hänt, samtidigt som föraren - barnets mamma - kastade en påse på gatan med barnets kläder inuti.
 
När hon insåg att mamma lämnade henne, försökte den lilla flickan till och med springa efter bilen och viftade med handen för att få hennes uppmärksamhet. Men det var hopplöst, kvinnan svängde runt hörnet och körde iväg och övergav således sin dotter helt ensam mitt i gatan.
 

Lyckligtvis körde Mishka Peart förbi med sin bil strax efter. Hon reagerade på den ensamma flickan med påsen, stannade och frågade vad hon gjorde där. "De lämnade mig här" svarade den lilla flickan förvirrat.

Kvinnan berättade för pressen att hon genast tog flickan med sig och körde henne till polisen där hon förklarade att barnet hade fått uppleva något hemskt. En historia som i verkligheten kunde ha slutat mycket, mycket värre, eftersom det i den korsningen kunde ha kört förbi vem som helst istället för Mishka, även någon som kunde ha skadat barnet.

Advertisement

Tack vare videoklippet lyckades polisen identifiera den lilla flickan (hon hade inga uppgifter om vem hon var på sig) och hennes mamma, en 29-åring som hittades och arresterades tillsammans med den 28-åriga styvpappan. Båda anklagas för att ha övergivit barnet och ha försatt henne i en farlig situation. Enligt vad som framkom hade kvinnan dessutom redan fråntagits vårdnaden av sin dotter.

En mycket oroande historia, som inte lämnar någon tvekan om den ondska och hänsynslöshet som finns hos vissa människor som verkligen skulle behöva lära sig hur man bör bete sig som förälder.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack