Flickvännen är otrogen och skriver ett brev för att be om ursäkt, han skickar tillbaka brevet rättat med en röd penna som att det vore en skoluppsats

sofia

20 Maj 2020

Flickvännen är otrogen och skriver ett brev för att be om ursäkt, han skickar tillbaka brevet rättat med en röd penna som att det vore en skoluppsats
Advertisement

Det är inte lätt för någon att acceptera en relationskris, särskilt när förhållandet mellan två personer förstörs på grund av otrohet eller brist på förtroende. Man skulle kunna säga att detta är just de värsta fallen, de som är svåra att reparera och som äventyrar den nuvarande och framtida balansen mellan två människor.

Detta hände Nick Lutz, en högskolestudent som gjorde slut med sin flickvän efter att han fått reda på att han blev bedragen. Flickan, som ångrade sig och skämdes över vad hon gjort, kände skyldigheten att be om ursäkt till Nick och hon gjorde det genom att skriva ett brev till honom där hon uttryckte sin smärta och hävdade att hon aldrig velat bedra honom. Expojkvännens reaktion? Mycket speciell och ganska syrlig, med tanke på vad han gjorde.

via Metro

Advertisement

Nick Lutz/Twitter

Flickan hade antagligen inte förväntat sig att expojkvännen, som svar på hennes brev, skulle skicka tillbaka det rättat med en röd penna och till och med betygsätta brevet. Du läste rätt, Nick beslutade sig sarkastiskt nog att den bästa reaktionen på vad hans ex hade skrivit till honom var "poängsätta" hennes ursäkt.

Stavfel, bristfällig inledning, få detaljer, meningar som anses vara "onödiga" och "upprepade" är bara några av de korrigeringar som pojken, med en röd penna gjorde på brevet som hans ex skickat. I slutändan en slutkommentar där han ironiskt nog uppmanar henne att engagera sig mer om hon vill bli trodd. Eftersom"detaljerna är viktiga", gav Nick henne en dålig poäng på 61 av 100 möjliga. Kort sagt, lite mer än godkänt.

Nick Lutz/Twitter

Den unge mannen publicerade allt på Twitter och från ett första inlägg som delades med vänner blev brevet snabbt viralt. Det rådde ingen brist på människor som visade förståelse och uppskattade ironin i hans svar till flickvännen som hade bedragit honom. Pojken blev avstängd från universitetet efter att ha publicerat detta brev på grund av att det ansågs vara nätmobbning.

Vad tycker du? Överdriven reaktion eller förtjänade hon det?

Advertisement

nicklutz12/Instagram

Advertisement