En sophämtare räddar livet på en äldre kvinna efter att ha märkt att hon inte slängde sopor sedan 2 veckor tillbaka - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En sophämtare räddar livet på en…
En man blir inlagd på grund av coronaviruset, hans hund följer honom och väntar i flera dagar utanför sjukhuset En tjej med Downs syndrom tar konstexamen och pappan delar stolt nyheten med resten av världen

En sophämtare räddar livet på en äldre kvinna efter att ha märkt att hon inte slängde sopor sedan 2 veckor tillbaka

Av sofia
9.167
Advertisement

För att göra en människa lycklig räcker det ofta med små gester - gester som får den andra att känna sig mer uppskattad och omhändertagen. I vissa extrema fall räcker det med bara en enkel liten gest för att undvika att en persons liv inte äventyras för alltid. Bland grannar är det till exempel en bra idé att hjälpa varandra eller ringa då och då för att ta reda på om allt är bra. I samband med utbrottet av coronavirusepidemin över hela världen verkar solidariteten mellan grannar och mer generellt bland vanliga människor ha ökat, särskilt för de äldre har många unga människor gjort stora ansträngningar för att erbjuda dem hjälp under denna svår period. Den här berättelsen handlar om just detta och vikten av att låta andra få veta att vi "finns där" och att "vi är här för att hjälpa till om det behövs".

via: News Break
image: WDRB

Hometown Hauling är ett avfalls- och återvinningsföretag i Louisville, Kentucky som starkt tror på sina konsumenter och kunder. När Jake Blend, chef för verksamheten, insåg att ingen på två veckor i rad hade fyllt soptunnan i ett av husen i grannskapet där han samlade skräp, blev han orolig. Hans instinkt sade honom att något inte stod rätt till... och han hade rätt! Jake bad således Bernice Arthur att under sin runda kontrollera om det var något som inte stämde.

image: WDRB

En viss "Mrs. W" bodde i det huset (vi kommer att kalla henne så av integritetsskäl), en mycket gammal dam som inte hade kunnat lämna huset sedan utbrottet av Covid-19 pandemin. Mrs.W hade varit instängd huset så länge att nästan all hennes mat tagit slut. Som ett resultat, förutom hennes lager, minskade även hennes sopor. Damen har ingen familj och i denna situation var hon helt ensam utan någon som kunde hjälpa henne.

Advertisement
image: WDRB
Bernice försäkrade då damen inte bara om lite mat som han personligen skulle köpa, utan en ännu större trygghet, nämligen att från och med nu skulle de vara hennes familj!
En episod som påminner oss om hur vi alltid bör vara positiva och vänliga gentemot vår omgivning. Mrs.W's kvarter är ett trevligt område, men trots det bankade ingen på hennes dörr för att ta reda på hur hon hade det.
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack