Den här mannen fick en genialisk idé på hur man kan plantera tomater i trädgården genom att använda en plasthink - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen fick en genialisk idé…
En lärare virkar 23 söta små dockor som representerar hennes elever under pandemin En resturang tar ut en

Den här mannen fick en genialisk idé på hur man kan plantera tomater i trädgården genom att använda en plasthink

Av sofia
67.673
Advertisement

Om du har lite utrymme i din trädgård och vill plantera tomater på ett enkelt och framför allt originellt sätt, kan du ta detta tips från James Bryan, som på bloggen Home Talk har lagt ut den enkla metoden som vi alla kan använda i vår trädgård för att frodiga tomatplantor under årets varmaste säsonger. Det kan verka konstigt, men allt du behöver är en gammal plasthink!

via: Home Talk
image: James Bryan

Först placerade James plasthinken som rymmer cirka 40-50 liter i mitten och gjorde små hål på ytan. Den första raden i botten på hinken, den andra cirka 25 centimeter från själva botten. Därefter begravde James bokstavligen plasthinken i marken upp till den andra raden med hål, alltså cirka 25 centimeter från botten av hinken.

image: James Bryan

Runt hinken gödslade han jorden väl för att se till att 4 tomatplantor skulle trivas under de kommande månaderna. Allt han behövde göra var att vattna växterna regelbundet men på ett mycket originellt sätt. James fyllde faktiskt hinken varannan dag och försökte att inte blöta bladen för att inte skada dem.

Tänk på att tomatplantor behöver mycket vätska, hög temperatur och lite regn, så var uppmärksam på mängden vatten du ger dem!

Advertisement
image: James Bryan

På mindre än en och en halv månad, och med denna metod, har James Bryans fyra tomatplantor vuxit över två meter och är redan laddade med gröna tomater och vackra blommor! Men om du har ett mycket mindre utrymme utanför ditt hem kan du alltid använda en mindre plasthink och plantera två tomatplantor istället för fyra, och se till att vattna dem minst två gånger i veckan.

Enkelt, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack