En kvinna lämnar en pojke ensam i hemmet i 9 dagar, han räddar sig själv genom att be grannarna om hjälp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna lämnar en pojke ensam i hemmet…
5 gyllene regler för att alltid ha färsk basilika i hemmet, en smakrik kryddväxt som passar i många recept Att vara mamma innebär att göra uppoffringar och att oroa sig, låt oss komma ihåg att säga

En kvinna lämnar en pojke ensam i hemmet i 9 dagar, han räddar sig själv genom att be grannarna om hjälp

Av sofia
10.262
Advertisement

Ibland finns det berättelser och situationer som helt enkelt lämnar oss mållösa. Vi pratar om situationer och beteenden som vi aldrig skulle vilja bevittna och som verkligen beskriver hur vissa människor totalt lider av ansvarskänsla gentemot andra.

Ett sorgligt exempel är den 39-åriga kvinnan som vi nu ska berätta om, en kvinna som i Florida försatte sonen till sin partner i en mycket farlig situation, bortom allt sunt förnuft. Det går inte att beskriva situationen där en kvinna lämnar ett barn ensamt i huset i nio långa dagar utan vatten, mat eller el på något annat sätt.

via: Daily Mail

Det låter kanske otroligt, men det är exakt vad som hände när denna kvinna, vid namn Autumn Lee Beede, beslutade sig för att lämna hemmet under några dagar och lämna pojken helt ensam. Kvinna hade sagt åt barnet att ta hand om sig själv, men pojken blev tillslut tvungen att söka hjälp hos grannarna och var i ganska kritiskt skick när han kom dit.

Det var tack vare en anmälan från en person som bor i närheten som polisen kunde ingripa. Det polisen fann när de anlände till platsen var minst sagt fruktansvärt. Huset var verkligen mycket smutsigt och det fanns inte ens rinnande vatten och elektricitet i hemmet, samt väldigt lite mat. Av detta skäl hade pojken tvingats söka hjälp hos sina grannar.

image: Daily Mail
Kvinnan, spårades och arresterades omedelbart med anklagelsen om att ha övergivit ett barn. Hon släpptes kort därefter tack vare att någon betalat borgen på 5 000 dollar och kommer så småningom att genomgå en rättslig process. Enligt barnets vittnesmål - vars ålder inte har offentliggjorts - skulle kvinnan upprepade gånger ha vägrat att komma hem för att kontrollera situationen, upptagen med vem vet vilka andra brådskande åtaganden.
 
En händelse som verkligen är både chockerande och förskräcklig och under utredningen har även andra mycket sorgliga och oacceptabla detaljer framkommit. Förhoppningen är att berättelser som denna kan hjälpa andra människor att förstå vikten av att agera med medmänsklighet och ansvar.
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack