Efter 6 långa år lyckas en kvinna äntligen krama om sin hund igen som hon trodde sig ha förlorat för alltid - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter 6 långa år lyckas en kvinna…
Inför andra passagerares likgiltighet lämnar en pojke sin plats åt en gravid kvinna på tunnelbanan En lärare virkar 23 söta små dockor som representerar hennes elever under pandemin

Efter 6 långa år lyckas en kvinna äntligen krama om sin hund igen som hon trodde sig ha förlorat för alltid

Av sofia
4.439
Advertisement

Det är verkligen svårt, för de som aldrig har haft en hund vid sin sida, att förstå hur dåligt man mår och vilken smärta man känner när man förlorar sin fyrbenta vän. När vi inte längre hittar den gör vi vårt bästa för  att göra försvinnandet känt för alla och få hem den igen. Ångesten och osäkerheten ökar med tiden och hoppet om att hitta vår hund igen bleknar sakta med säkert.

Så var det även för Kimberly, en kvinna från Oklahoma, när hon förlorade sin vackra svartvita vovve. Även om det var länge sedan hon sett sin hund hade ödet, både för henne och hennes svansviftande vän, en mycket mycket speciell överraskning som väntade.

Det som hände den här kvinnan är förmodligen vad varje ägare till en förlorad hund hoppas på. Det mest otroliga i detta specifika fall är att det hände efter 6 år. Du läste rätt, 6 år efter hennes försvinnande lyckades Kimberly omfamna sin älskade lilla hund, på ett mycket speciellt sätt.
 
Det hela började med ett Facebook-inlägg upplagt av en anställd på butikskedjan Walmart. I inlägget såg man tydligt hundens foto och tillsammans med bilden fanns en text som sa: "Jag har tappat bort mig, jag behöver mina föräldrar! Jag gick in på Walmart, kom och hämta mig!", Precis som om det var hunden själv som pratade.
 

När Deb Melser, anställd i butiken, såg den lilla hunden komma in som om ingenting hänt, bestämde hon sig för att ta hand om den. Så, utöver inlägget på Facebook, beslutade hon sig för att undersöka ifall hunden hade ett identifieringsmikrochip. Efter att ha fått den kontrollerad av en veterinär blev kvinnan kontaktad via telefon flera gånger. Samtalen gav emellertid inte de resultat som hon förväntat sig.

Advertisement

Tills Kimberly plötsligt dök upp efter att ha fått reda på fyndet i mataffären. Kvinnan hade kontaktats tack vare microchipet, men till en början hade hon inte svarat. Sex långa år och slutligen fick hon äntligen omfamna sin älskade hund igen. Även om hon aldrig helt hade gett upp hoppet om att återförenas, är det inte svårt att föreställa sig att ett så lyckligt slut, både för henne och för hunden, kom helt oväntat. Bilderna från deras återförening säger mer än tusen ord. En enorm glädje i kombination med hopp om att dessa två vänner alltid kommer att fortsätta vara tillsammans!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack