En 10-årig pojke frågar sina grannar om han kan få vakta deras hundvalp efter coronaviruset - TittaPaVideon.se
x
En 10-årig pojke frågar sina grannar…
En cancersjuk pappa dör 48 timmar efter att ha hållt sin nyfödda dotter i famnen En övervakningskamera filmar tre servitörer medan de spottar i två polisers mat, de får sparken och arresteras

En 10-årig pojke frågar sina grannar om han kan få vakta deras hundvalp efter coronaviruset

19 Maj 2020 • Av sofia
3.082
Advertisement

Sätt en Golden retriever valp på bara ett par månader som viftar med svansen varje gång den ser en ny människa, bredvid en tioårig pojke med stor leklust och hoppfull om att få uppleva nya äventyr och de två kommer att finna varandra direkt. På sociala medier blev fotot av ett brev som en pojke vid namn Troy skrev till sina grannar viralt. I brevet erbjuder pojken sig som hundvakt under "bättre tider". När coronaviruset inte längre är ett hot, skulle Troy älska att få gå med Arthur, golden retriever-valpen som fört med sig en våg av äventyr till hans område.

Troy har erbjudit sig som barnvakt för Arthur, hans grannars mjuka valp tidigare, trots sin unga ålder. Det färgglada brevet som pojken skickade till grannarna publicerades på Arthurs personliga Instagramsida, som har mer än 30 000 följare - vilket inte är förvånande med tanke på hans bedårande utseende!
 

I beskrivningen på fotot verkar valpen Arthur "svara" direkt till lilla Troy: "I dag blev jag vän med en liten människa. Han är praktiskt taget lika stor som jag. Jag slår vad om att jag kan övertyga honom att ge mig mer godsaker än min matte och min husse kommer att göra".

Advertisement

De två har redan träffats och blev vänner tidigt, trots skyldigheten att upprätthålla social distans. På Arthurs kanal understryker de att inga foton publiceras tillsammans med lilla Troy för att bibehålla hans integritet, med tanke på hans unga ålder.

Med ett sånt här gulligt litet ansikte… är vi helt säkra på att de båda kommer att bli basta vänner!

Tags: DjurHundarBarn
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack