Föräldrarna filmar det magiska ögonblicket då deras siberian husky leker med tvillingarna - TittaPaVideon.se
x
Föräldrarna filmar det magiska ögonblicket…
En kvinna förolämpar kassörskan och kallar henne misslyckad, chefen ingriper och eskorterar ut henne från butiken Hembakat focacciabröd, det räcker med enbart 25 minuter i ugnen för att tillaga det

Föräldrarna filmar det magiska ögonblicket då deras siberian husky leker med tvillingarna

05 Maj 2020 • Av sofia
41.787
Advertisement

Hunden är känd som människans bästa vän och är ett husdjur som har bevisat detta många gånger i många situationer. Men mellan hundar och barn skapas ofta ett ännu starkare band och om du har turen att växa upp med en fyrbent vän kommer du tidigt att inse vad det innebär att dela barndomen med en sådan speciell liten varelse. Det är normalt för en förälder att vara lite orolig till en början, när födelsen av ett barn skulle kunna vända upp och ner på en redan stabil familjesituation, där det finns en något arrogant hund. Lyckligtvis var detta inte fallet med Juno, en kärleksfull siberian husky som omedelbart accepterade  närvaron av tvillingarna Hailey och Kaylee.

via: Youtube
image: YouTube

Siberian huskies betraktas som hundar med en stark personlighet, men som samtidigt är mycket lämpliga som familjehundar. I videon som föräldrarna till dessa tvillingar lyckades filma kan vi se all vänlighet och omtanke som denna hund visar gentemot tvillingarna Hailey och Kaylee.

image: YouTube

Huskies är lojala, kärleksfulla och framför allt sällskapliga hundar. Detta innebär att om de föds upp i fångenskap trivs de mycket bra i mänsklig närvaro, men det är lämpligt att se till att introducera "nykomplingar" - som tvillingarna i det här fallet - redan i tidig ålder, för att se till att hunden ser dem som en integrerad del av sin familj. På det sättet kommer en siberian husky aldrig att överge sin husse eller matte och kommer alltid att vara redo att skydda den.

Advertisement
image: YouTube

I den roliga videon som föräldrarna till tvillingarna publicerade på Youtube ser vi hur alla tre leker tillsammans och har det fantastiskt. Juno, som familjens siberian husky heter, låter sig klappas och njuter av de små flickornas glädjerop. Tvillingarna, å andra sidan, är entusiastiska över deras fyrbenta vän och kan inte hålla tillbaka glädjeskriken så fort han rör sig eller viftar på svansen.

image: YouTube

Du måste bara se med dina egna ögon hur Juno lyckas underhålla dessa två små tvillingar, samtidigt som hon är söt, fin och omtänksam på samma gång. Dessa två flickor kommer alltid att ha en vän de kan räkna med!

Tags: DjurHundarBarn

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack