Trots att den här pojken är allergisk mot hundar har han alltid drömt om en valp så mamman adopterar en "allergivänlig" hund

av sofia

09 December 2022

Trots att den här pojken är allergisk mot hundar har han alltid drömt om en valp så mamman adopterar en "allergivänlig" hund
Advertisement

Att leva med ett husdjur är ett privilegium som alla bör få uppleva minst en gång i livet då våra fyrbenta vänner verkligen kan plocka fram de bästa sidorna hos människor. Tyvärr kan dock vissa människor - samtidigt som de älskar djur oerhört mycket - bara inte leva under samma tak som dem på grund av irriterande allergier.

Det finns dock vissa raser av hundar och katter som kallas "allergivänliga". Dessa exemplar har faktiskt en päls (eller i kattens fall ett protein i saliven) som inte orsakar någon form av irritation och kan klappas utan att få en allergiker att nysa. En engelsk mamma har därför beslutat att uppfylla sin sons önskan om att skaffa en liten hund.

via Dailymail

TikTok - @elsey_22

TikTok - @elsey_22

Lynsey Chapman är namnet på en mamma som bor i England och som nyligen publicerade en video på sin TikTok-profil som snabbt spreds på nätet: mamman förevigade dagen då hon förverkligade sin sons stora dröm, som alltid har bett om att få adoptera en liten hund. Hans mamma hade dock aldrig beviljat denna önskan eftersom båda var mycket allergiska mot hundhår. Klippet, som har samlat på sig mer än 3,3 miljoner visningar, visar den 11-årige pojken överraskad av sin mamma, som har gömt presenten under en filt.

I videon ser vi den lilla pojken som precis kommit hem från skolan, och hans mamma som lyfter på en filt för att visa Autumn, en praktfull brunhårig liten pudelvalp. Pudlar är bland de raser som fäller minst, så de kan i vissa fall vara kompatibla med allergiker. Den lilla killen reagerade på det mest rörande sättet och ​​i de första ögonblicken blev han överlycklig och sedan kramade han med tårar i ögonen sin mamma och sa omedelbart hej till sin nya vän.

Advertisement
TikTok - @elsey_22

TikTok - @elsey_22

Många användare rusade till kommentarsfältet för att de rördes av Lynseys sons "ärliga" och artiga reaktion. Vissa lade märke till att han kramade sin mamma först och uppskattade verkligen den gesten: "Det faktum att han kramade dig först är vackert", skriver en användare. "Även du fick en gåva i det här klippet eftersom du den här dagen insåg hur bra du har uppfostrat ditt barn!" skrev en annan. ”Du har rätt, hans reaktion var inget annat än magisk för mig!” svarade mamman.

Vad tycker du, är det inte rörande?

Advertisement