En säkerhetsvakt på en mataffär blir attackerad av två kunder som vägrar ta på sig munskydd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En säkerhetsvakt på en mataffär blir…
En flicka ritar på gatan med gipskritor, grannen stör sig och går ut med en vattenslang och suddar ut hennes teckningar 14 foton som visar att den plats där vi känner oss mest trygga är i vår mammas famn

En säkerhetsvakt på en mataffär blir attackerad av två kunder som vägrar ta på sig munskydd

Av sofia
929
Advertisement

Den svåra perioden världen går igenom på grund av coronaviruspandemin leder till negativa konsekvenser av olika slag. De psykologiska följderna för en situation som verkligen inte är lätt att hantera och där många människors liv plötsligt förändras över en natt bör inte förbises.

Det är inte lätt att följa alla regler som införts av regeringarna för att skydda oss själva och skydda andra. Detta betyder dock inte att vi alla på något sätt måste göra ansträngningar och uppoffringar utan att ta ut vår frustration på andra människor. Det finns dock många människor som inte helt förstår detta och agerar med våld och själviskhet trots den svåra perioden. Den tråkiga historien som ägde rum i en butik i Kalifornien är ett exempel på detta då en oskyldig anställd betalade priset för denna typ av beteende.

via: ABC7
Butiksassistenter, anställda och säkerhetspersonal från de mataffärer som förblivit öppna under pandemin är bland de "osynliga hjältar" som det ofta har talats om sedan nödsituationen bröt ut. För dem är risken för att bli smittad större än de som arbetar i andra sammanhang och när vi läser berättelser som denna så inser vi tyvärr att de också riskerar sin egen säkerhet.
 
En säkerhetsvakt på en Target-butik i Van Nuys, Kalifornien, lade märke till två män som promenerade runt utan munskydd inne på stormarknaden. Efter att ha ombett männen att ta på sig det och fått en vägran till svar, hade vakten inget annat val än att be de två männen att lämna butiken. Det var vid den tidpunkten som de två individerna bokstavligen kastade sig på honom, attackerade honom med knytnävarna och lämnade honom skadad på marken. Andra kollegor till den anställda ingrep för att stoppa de två männen och detta gav upphov till en verklig kamp.
 

Det tråkiga episoden filmades av övervakningskamerorna och med tanke på de våldsamma omständigheterna utelämnade vi medvetet bilderna från attacken, som du dock kan hitta i länken till videon längst ner i artikeln. Enligt polisrapporterna skulle mannen som först började slå säkerhetsvakten ha agerat plötsligt trots att mannen på ett artigt sätt eskorterade dem mot utgången.

De två våldsamma kunderna identifierades och arresterades snabbt av polisen. Det är en 31-åring och en 29-åring. Den attackerade vakten, som kördes till sjukhus, hade brutit vänster arm. Butikskedjan kommenterade även frågan och bekräftade att de anställdas och kundernas säkerhet är högsta prioritet.

Ja, för i slutändan är det just säkerhet som detta handlar om och att vara tillräckligt mogen för att förstå att ingen i detta ögonblick får agera på detta sätt och framförallt inte använda sig av våld. Försiktighetsåtgärder och skydd är nödvändiga, liksom att alla människor använder sitt sunda förnuft.

Här är länken som visar vad som hände:

https://www.youtube.com/watch?v=zHg1vq0yhEQ&feature=emb_logo

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack