Ägarna stängde in hunden mellan dörren och gallret för att de inte kunde ta hand om den under karantänen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ägarna stängde in hunden mellan dörren…
113 år gammal överlever hon covid-19 från att bara ha haft lätta symtom, hon är den äldsta kvinnan som blir frisk från viruset 5 effektiva husmorsknep för att lösa upp stopp i handfatet utan att skada rören

Ägarna stängde in hunden mellan dörren och gallret för att de inte kunde ta hand om den under karantänen

Av sofia
2.792
Advertisement

Chile har också påverkats av Covid-19-pandemin och även här har vissa områden antagit isoleringsstrategin. Under karantänperioden lade en kvinna märke till en hund som var instängd i utrymmet mellan en grind och ytterdörren, ett mycket litet utrymme där hunden inte ens kunde vända sig. Ägarnas ursäkt var att de hade sin sjuka mamma hemma och att de inte kunde ta hand om hunden.

Händelsen ägde rum i Santiago, huvudstaden i Chile, där isoleringen tvingade medborgarna att stanna hemma. En kvinna som var tvungen att gå ut lade märke till en hund som var instängd mellan en järngrind och ytterdörren till ett hus, på ett utrymme som bara var ett par tiotals centimeter brett. Den medelstora hunden hade ingen möjlighet att vända sig.

 

Kvinnan påstår sig ha ringt på dörrklockan flera gånger för att prata med ägarna och först efter en halvtimme kom de ut för att berätta för henne att hunden satt där varje morgon eftersom de hade en sjuk mamma hemma som tog upp mycket  tid.

 
Upprörd, ringde kvinnan den lokala polisen. Tack vare deras ingripande har hunden nu hittat ett annat boende som verkligen inte kommer att vara utrymmet mellan grinden och dörren, utan ett riktigt hem.
 
Tyvärr tvingas vi i nödlägen som det som skapats av coronaviruset att omorganisera våra liv, men att göra det på försvarslösa djurs bekostnad är alltid fel och orättfärdigat.
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack