En sjuksköterska stjäl kreditkortet från en patient som håller på att dö i coronaviruset och riskerar att få sparken - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En sjuksköterska stjäl kreditkortet…
En änkling förlorar jobbet på grund av pandemin och tvingas sova på gatan tillsammans med sin 10 år gamla son En katt hör en hund gråta hos veterinären och försöker

En sjuksköterska stjäl kreditkortet från en patient som håller på att dö i coronaviruset och riskerar att få sparken

Av sofia
3.886
Advertisement

Sedan nödsituationen på grund av coronaviruset började har det funnits människor som, mer än andra, har utmärkt sig genom självuppoffring och altruistisk anda. Vi talar självklart om sjukvårdspersonal och speciellt om alla sjuksköterskor som tillsammans med läkare blivit riktiga hjältar som hjälper alla de som är inlagda på sjukhus och kämpar mot denna osynliga fiende som vi alla står inför.

Tyvärr finns det emellertid också bland sjuksköterskor de som uppträder på ett sätt som de aldrig borde göra och försöker tjäna pengar på dem som lider. Självklart är det fall vi idag ska berätta för dig om ett isolerat fall, som absolut inte bör få oss att glömma det underbara arbete som andra människor inom denna yrkesgrupp genomför. Men det är verkligen tråkigt att höra att det finns människor som inte tvivlar en sekund med att sjunka så lågt.

via: CNN
image: Facebook

Danielle Conti är en 43-årig sjuksköterska som arbetar på Staten Island University North Hospital i New York. Under en period då antalet infekterade och offer av Covid-19 i USA är oerhört oroande är det självklart att situationen på sjukhusen är avgörande och kräver att alla ger sitt bästa.

För Danielle var det dock inte så. När Anthony Catapano, en 70-årig patient som drabbades av viruset blev inlagd på hennes avdelning, bestämde sig kvinnan för att dra nytta av situationen och stjäla hans kreditkort. Du läste rätt, denna typ av situation är något vi aldrig skulle vilja läsa om och ändå är det precis vad som hände.

Sjuksköterskans "plan" var enkel: den äldre mannen, som var inlagd på sjukhuset var i ett kritiskt hälsotillstånd och skulle aldrig ha märkt frånvaron av sitt kreditkort. Faktum är att Danielle stal det och använde det i tre dagar innan patienten dog. Hon tankade sin bil och köpte flera dagligvaror för totalt cirka 60 dollar. Ingen jättehög siffra, men det är den skamfulla gesten som denna sjuksköterska gjorde som är upprörande.

Det är oacceptabelt att en person som borde ta hand om dem som kämpar för livet, utnyttjar sin yrkesposition enbart för personlig vinning. En vidrig handling både ur en personlig och professionell synvinkel. Sjuksköterskan upptäcktes väldigt snabbt och berättelsen delades även av resterande medlemmar i familjen Catapano, som var väldigt upprörda över det som hänt.

Polisen utreder händelsen tillsammans med sjukhuset i New York. Sjuksköterskan har under tiden tillfälligt blivit avstängd och riskerar att bli uppsagd.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack