Olympisk mästare och fotomodell - hon har Downs syndrom och med sin styrka har hon lyckats förverkliga sina drömmar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Olympisk mästare och fotomodell - hon…
Hon respekterar inte den sociala distanseringen medan hon handlar och spottar på kvinnan som hon bråkar med Efter att ha fött 5 valpar överges den här hunden tillsammans med sina ungar i en korg vid vägkanten

Olympisk mästare och fotomodell - hon har Downs syndrom och med sin styrka har hon lyckats förverkliga sina drömmar

Av sofia
1.710
Advertisement

Att drömma stort är alltid tillåtet, i alla åldrar, men sedan måste man även hitta ett sätt för att förverkliga alla dessa drömmar vi kan uppnå under vårt liv. Chelsea Werner vet verkligen vad det innebär att drömma stort och framför allt hur man gör för att uppnå det man vill, med beslutsamhet och stark vilja. Den 27-åriga kaliforniska flickan föddes med Downs syndrom och kunde inte gå förrän hon var två år gammal. Idag är hon inte bara en framgångsrik idrottskvinna, fyrfaldig olympisk mästare, utan är också en modell som engagerar sig i sociala frågor för att bryta ned alla typer av fördomar.

Chelsea Werner har utmanat fördomarna som kretsar kring funktionsnedsättningar och personer med Downs syndrom. Hon bryter ned många barriärer och öppnar hjärtan och sinnen hos många människor runt om i världen. "Allt går bara man vill" är något som Chelsea vet mycket väl. Vid 2 års ålder hade hon fortfarande inte lärt sig gå, just på grund av att hon hade Downs syndrom. Trots detta hade Chelsea vid 27 års ålder fyra olympiska medaljer och visade läkare runt om i världen att hennes muskler aldrig har varit ett hinder i hennes karriär som gymnast.

Hennes atletiska karriär började när hon bara var 8 år gammal - hennes föräldrar försökte få henne att prova  olika sporter för att stärka hennes muskler och i slutändan var gymnastik den sport som denna flicka full av mod och viljestyrka valde.

Advertisement

Chelsea är väldigt stolt över hur hennes föräldrar uppfostrat henne och idag känner hon sig tillfreds med sig själv. Hon är en extremt positiv person som arbetar hårt varje dag för att uppnå sina mål. Sport är dock inte det enda hon är intresserad av.

Ända sedan hon blev intresserad av mode har Chelsea försökt knacka på dörren hos flera agenturer, men har alltid avvisats. Tror du att hon gav upp? Naturligtvis inte! Den unga kvinnan började publicera några av sina bilder på Instagram och till slut kontaktades hon av en agentur vid namn We Speak Model Management.

Hennes debut förde med sig en riktig våg av nyhet och innovation inom modevärlden. Det är inte så mycket det faktum att vara "perfekt" som räknas, utan att vara "unik". Chelsea känner sig hedrad när andra barn och ungdomar betraktar henne som ett föredöme att imitera och är glad över att ge nytt hopp åt de som kämpar mot sina dagliga svårigheter.
 

 

Advertisement

Hon erövrade sportvärlden och modevärlden med hårt arbete och beslutsamhet och visade att det inte finns någonting som hon inte kan göra eller uppnå.

Ett föredöme för alla!

Den här tjejen låter inte någonting stå ivägen för hennes drömmar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack