6 månader gamla lilla Erin bekämpade coronaviruset trots sina tidigare sjukdomar

av sofia

29 April 2020

6 månader gamla lilla Erin bekämpade coronaviruset trots sina tidigare sjukdomar
Advertisement

När de gifte sig försökte Emma och Wayne Bates att skaffa barn under lång tid utan att uppnå önskat resultat. En vacker dag välsignades det unga paret dock med ett litet "mirakel" som ledde till att den söta lilla flickan Erin föddes den 8:e oktober 2019. Tyvärr har livet ibland ett ganska barskt sätt att få oss att vakna upp från drömmen och ofta placerar det oss framför hinder som verkar oöverkomliga. Drygt en månad efter hennes födelse diagnostiserades lilla Erin med en allvarlig hjärtsjukdom, vid namn Fallots Tetrad. Emma och Waynes värld gick i bitar och fortsatte att göra det tills den dag Erin smittades med covid-19. Vi vet hur riskabelt detta virus är för dem som redan lider av andra sjukdomar, så vi kan bara föreställa oss smärtan och rädslan hos en familj som redan var prövad.

via GoFund Me

Facebook/ Erin's Journey

Facebook/ Erin's Journey

Denna lilla kämpe har redan gått igenom mycket, inklusive en hjärtoperation och endast 6 månader gammal var hon också tvungen att kämpa mot ett fruktansvärt virus som nu skördar många offer och tvingar oss att stanna hemma. I detta avseende hade Erins föräldrar publicerat ett upprivande foto av deras lilla flicka medan hon låg i en sjukhussäng, med en syrgasmask - "stanna hemma" skrev de i inlägget till det fotot. Stanna hemma eftersom det här är konsekvenserna av dina handlingar. Genom att stanna hemma kan man rädda liv.

Advertisement

Läkarnas applåd för lilla Erin, en rörande och frigörande stund för alla inblandade!

Pubblicato da Emma Bates su Venerdì 24 aprile 2020

Det var 14 väldigt svåra dagar, där bara en förälder fick stanna på sjukhuset med lilla Erin, just på grund av de restriktiva åtgärderna. Pappa Wayne var tvungen att gå hem och stanna i karantän för att han hade varit i kontakt med Erin. Naturligtvis har ingen av föräldrarna under dessa förhållanden kunnat fortsätta sitt arbete, en vän till familjen har öppnat en sida på GoFund Me där man kan donera vilket belopp som helst för att stötta den här familjen.

Lilla Erin klarade sig dock, hon besegrade Covid-19!

Advertisement