De ger honom en katt för att han ska göra sig av med den, men den här hemlösa mannen bestämmer sig för att behålla den, nu är de oskiljaktiga

av sofia

19 April 2020

De ger honom en katt för att han ska göra sig av med den, men den här hemlösa mannen bestämmer sig för att behålla den, nu är de oskiljaktiga
Advertisement

Det finns människor som tyvärr i livet tvingas möta situationer som verkligen inte är enkla, men som trots allt lyckas fortsätta leva ett värdigt liv och ge andra värdefulla lärdomar. Martin, en peruansk hemlös man som bor i staden San Juan de Lurigancho, är en av dessa människor. Berättelsen som gjorde honom känd handlar om en sorglig episod som dock lyckligtvis fick ett gott slut.

Det är inte ovanligt att skrupelfria personer tvingar människor som Martin att begå olagliga och skamliga handlingar och det var därför en man gav sin kattunge till honom för att göra sig av med dem. Den hemlösa mannen tog dock mod till sig och med sitt stora hjärta lyckades han ge det stackars hjälplösa djuret en ny chans.

via Jose Enrique Bustamante Lozano/Facebook

Advertisement

Martin. Un muchacho....unico..lo mandaron a botar está gatito y prefirio...regalarlo...esto en tahuantinsuyo. ..por el mercado..muy noble d su parte

Pubblicato da Jose Enrique Bustamante Lozano su Martedì 7 aprile 2020

Vissa skrupelfria människor hade anförtrott Martin den fruktansvärda uppgiften att göra sig av med katten, i bästa fall skulle den bli en gatukatt. Den hemlösa mannen beslutade emellertid omedelbart att han aldrig skulle tillåta en sådan sak och tog katten med sig och adopterade den tills han kunde hitta ett nytt hem åt den.

Med all den kärlek som en person i hans tillstånd kan ge till ett mindre lyckligt lottat djur har Martin tagit med sig sin fyrbenta vän som förkastats av sin föredetta familj och fått uppmärksamhet från många människor som varje dag ser honom vandra på gatorna i den peruanska staden. Bland dem fanns José Enrique Bustamante Lozano, mannen som beslutade att dela denna historia med omvärlden.

Historien följdes mycket på sociala medier och många frågade José om det var möjligt att kontakta den hemlösa mannen för att adoptera kattungen. Vi hoppas att denna katt snart kommer att hitta ett stabilt boende, men under tiden är vi säkra på att han kommer att vara evigt tacksam gentemot Martin för den vänlighet han har visat.

Advertisement