En ung kassörska i en mataffär betalar maten för en äldre man som inte hade tillräckligt med pengar

av sofia

16 April 2020

En ung kassörska i en mataffär betalar maten för en äldre man som inte hade tillräckligt med pengar
Advertisement

Utbrottet av coronaviruset över hela världen orsakar liknande katastrofala följder i alla länder. De som drabbas mest av dessa konsekvenser är de äldre och de som inte når månadens slut, eftersom de räknade med en fast inkomst som för närvarande inte kommer på grund av att många verksamheter stängts ned. Mataffärerna är fortfarande öppna och garanterar leveransen av alla produkter, men i olika delar av världen är tillgängligheten för vissa livsmedel knapp, även på grund av tvångsmässiga och vårdslösa inköp av många "oroliga" medborgare. De som blir lidande av detta är främst de äldre, som kämpar för att få tag i nödvändiga produkter och köpa dem med den lilla mängden pengar de har kvar. Lyckligtvis finns det fortfarande människor som visar solidaritet och vänlighet.

via Youtube / WRCB Chattanooga

Advertisement
Youtube / WRCB Chattanooga

Youtube / WRCB Chattanooga

Ett exempel på en sådan person är Elizabeth Taylor, en 17-årig kassörska som arbetar i en av de många mataffärer som var aktiva under USAs lockdown. Flickan fick beröm och blev kallad "ängel" eftersom hon beslutade sig för att betala resten av utgifterna för en äldre herre, som när han kom till kassan insåg att han inte hade tillräckligt med pengar. När Elizabeth slutat slå in alla hans varor landade räkningen på 173 dollar, men den äldre mannen, en man vid namn Layne McKeel, saknade 33 dollar för att betala hela summan. Flickan tvekade inte med att erbjuda sin hjälp till den äldre mannen.

Advertisement
Youtube / WRCB Chattanooga

Youtube / WRCB Chattanooga

När han såg att pengarna inte räckte till började mannen välja ut de varor som skulle återlämnas till butiken för att kunna dra ner totalsumman och kunna betala för sig. Elizabeth, den 17-åriga kassörskan, ingrep när hon såg att mannen hade det svårt och hon lade även märke till att det han handlat endast var väsentliga varor. "Oroa dig inte" sa hon till Mr. Mckeel, som inte kunde sluta tacka henne.

Med alla svårigheter vi tvingas bevittna i detta historiska ögonblick beslutade Elizabeth att ge ett litet bidrag för att göra situtationen lite bättre och betala resten av utgifterna för en äldre man i svårighet.

 

Advertisement