Coronaviruset - den här flitiga flickan följer lektionerna hemifrån klädd som att hon skulle gå till skolan

av sofia

28 April 2020

Coronaviruset - den här flitiga flickan följer lektionerna hemifrån klädd som att hon skulle gå till skolan
Advertisement

Isoleringen på grund av coronaviruset är en verklighet som påverkar praktiskt taget hela världen. Unga och gamla har sedan ett tag tillbaka tvingats uppleva en ny, annorlunda vardag som aldrig upplevts tidigare i modern era. För barnen är det inte alls enkelt, de har en önskan om att gå ut, träffa sina vänner och klasskamrater och tvingas följa lektionerna hemifrån.

Lyckligtvis har många av dem lyckats anpassa sig bättre än väntat till den nya situationen, vilket visar de vuxna barnens goda vilja och optimism. Bilderna som symboliserar den perioden vi just nu går igenom är många. Ett exempel är den på den här lilla flickan som vi visar dig nedan.

via Roscuarzo/Twitter

Advertisement
roscuarzo/Twitter

roscuarzo/Twitter

Hon har håret uppsatt, sitter ordentligt, skrivboken uppslagen och som om det inte var tillräckligt har hon till och med klätt sig i skoluniform. Så här ser den lilla flickan från Peru ut på ett foto som delas av hennes föräldrar efter starten av de virtuella lektionerna hemifrån. Trots att hon inte går i skolan beslutade denna flitiga elev att hon fortfarande skulle följa sina dagliga vanor, klä sig i sin uniform och vara uppmärksam och koncentrerad medan hon följde läraren på skärmen.
 
Det är många pappor och mammor som under denna period visar världen vad de upplever dag för dag hemma med sina barn, och fotot av denna peruanska flicka är en riktig symbol för hur ansvarsfulla, villiga och fokuserade på att fullgöra sina uppgifter barn kan vara. Det är verkligen bilder som fångar ögonblick fulla av hopp i väntan på att de snart kommer att kunna få lämna sina hus och återigen dela många nya äventyr personligen tillsammans med sina kamrater.
 

Advertisement