De räddar hans fru från covid-19 så han väljer att tacka sjuksköterskorna med en rörande skylt

av sofia

03 April 2020

De räddar hans fru från covid-19 så han väljer att tacka sjuksköterskorna med en rörande skylt
Advertisement

I den obevekliga kampen mot den globala coronaviruspandemin, vill vi ge ett särskilt tack till alla de som arbetar på sjukhus och kliniker runt om i världen och som kämpar varje dag med uthållighet, mod och passion mot ett osynligt monster som skördar alltför många offer i världen. Ett särskilt tack som fortfarande kommer att gälla även när denna nödsituation, förhoppningsvis snart, är över.

via ABC News

Advertisement
Allison Swendsen/Facebook

Allison Swendsen/Facebook

Allison Swendsen är en av dessa otroliga människor. Som sjuksköterska arbetar hon i första person mot epidemin och har tillbringat galet många timmar på New Jersey Morristown Medical Center. Hon uppoffrar även tid med sin familj och därför är varje ord eller gest av tacksamhet från hennes patienter och nära och kära en värdefull påminnelse om att det är värt det. En oväntad gest av tacksamhet kom från en äldre man som knackade på glaset på Morristown Medical Center Emergency Room den 25:e mars 2020.

Framför Allison stod en äldre man med tårar som strömmade ned över kinderna. Mannen höll upp en enkel kartongskylt med texten: ”Tack till er alla på akutmottagningen för att ni  räddat min frus liv. Jag älskar er alla." Med hans tillåtelse tog sjuksköterskan ett foto av den äldre mannen och delade det på sin Facebook-profil och fick många positiva reaktioner från många av sina följare.

Advertisement

Vi kan inte ens föreställa oss hur svårt livet utanför och på arbetsplatsen är för all den sjukvårdspersonal som behandlar COVID-19 patienter, men vi kan garanterat säga att vi alltid kommer att vara tacksamma för dem. Kära sjuksköterskor och vårdpersonal från hela världen, ni är inte ensamma!

Advertisement