Coronaviruset - I Tyskland lämnar mäniskor mat och dryck längs med vägkanten till lastbilschaufförer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Coronaviruset - I Tyskland lämnar mäniskor…
En ägare till en restaurang avstår sin lön under ett år för att kunna betala sina anställda

Coronaviruset - I Tyskland lämnar mäniskor mat och dryck längs med vägkanten till lastbilschaufförer

Av sofia
4.599
Advertisement

I samband med coronaviruset ser vi många tecken på solidaritet runt om i världen. För alla nyheter som handlar om rädsla och själviska handlingar finns det minst lika många om inte fler manifestationer av medmänsklighet och närhet, från dem som bestämmer sig för att agera med sunt förnuft och ge en hjälpande hand.

Det finns många nationer som har stannat upp på grund av karantänen, men det råder ingen brist på människor som fortsätter med sitt arbete precis som de gjorde innan nödsituationen. I vissa fall mer än tidigare med tanke på att vissa sektorer inte kan stanna upp eller vara utan leveranser. Lastbilschaufförer vet detta mycket väl och det är tack vare dem som vi hittar mat och grundläggande nödvändigheter varje dag i våra mataffärer. I Tyskland bestämde sig några människor för att tacka denna kategori av arbetare på ett mycket speciellt sätt.

Mat, vatten, frukt och många andra livsmedel är vad en grupp människor i Tyskland beslutade sig för att lämna vid sidan av vägen, så att lastbilsförare kunde stanna och ta det de behövde. En mycket ädel solidaritetshandling för att ge lite tröst till en kategori människor som dag och natt reser från en stad till en annan för att vi inte ska slippa sakna något.

Händelsen som delades på Twitter blev snabbt populär och fick många kommentarer om beröm från ett flertal användare. När allt kommer omkring är det en enkel gest som dock är av enorm betydelse för att ingen ska behöva känna sig utesluten eller bortglömd i ett så svårt ögonblick. Mitt i allt detta lidande finns det ett starkt behov av goda gärningar och människor som hjälper varandra.
 
Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack