Jag borde ha kramat om dig mer sista gången vi sågs - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Jag borde ha kramat om dig mer sista…
Kroatien - mer än tusen fotbollshuliganer transporterar inkubatorer från förlossningsavdelningen efter jordbävningen Familjen är samlad i hemmet på grund av karantänen och deras tax viftar så kraftigt på svansen av glädje att han vrickar den

Jag borde ha kramat om dig mer sista gången vi sågs

Av sofia
599
Advertisement

Sista gången vi träffades borde jag ha kramat om dig starkare och stannat hos dig längre. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss att allt detta skulle ske så snabbt, att livet skulle dela oss under så lång tid, att ett mystiskt virus, en dold och smygande fiende skulle driva oss så långt ifrån varandra, begränsa oss till våra hem på obestämd tid. Vem vet när vi kommer att kunna kyssa, krama eller röra vid varandra igen.

image: Pixabay

Om jag hade vetat det innan, skulle jag inte ha tvekat. Jag skulle ha kramat om dig längre och jag skulle ha hållit dig nära mig, med min kram skulle jag ha fått dig att förstå hur viktig du är för mig, hur mycket du med dina små gester ger mitt liv mening, du får mig aldrig att känna mig ensam. Oavsett om du är en nära släkting, en familjemedlem, en nära vän eller min partner, tackar jag dig oändligt för detta.

Nu håller denna påtvingade karantän oss ifrån varandra, den sociala distanseringen tillåter oss inte att gå ut, se varandra, att ha kul som vi alltid har haft och ingen vet när allt detta kommer att ta slut.

image: Pikrepo

Men en sak är säker, förr eller senare kommer denna mardröm att upphöra, och långsamt, med vederbörliga försiktighetsåtgärder, kommer världen att fungera som den gjorde tidigare igen. Vi kommer alla att kunna krama om varandra som vi gjorde tidigare och när detta händer, när vi alla går ut på gatorna tillsammans och våra ögon återigen möts, kommer det att vara just i det ögonblicket som jag kommer att krama om dig starkare än jag gjort tidigare. För det är först när man är långt ifrån varandra och åtskilda som man verkligen förstår värdet av kärlek, vänskap, familj och alla de människor som gör vårt liv unikt.

Tack för att ni finns!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack