Efter 3 år återförenas den här kvinnan med sin katt som hon hade tappat bort under en jordbävning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter 3 år återförenas den här kvinnan…
Han kan inte fira sina 101 år på grund av coronaviruset så han ber sina vänner på sociala medier att skicka 101 000 gratulationer till honom Hemmagjord pizza utan jäst, ett enkelt recept med endast ett fåtal ingredienser

Efter 3 år återförenas den här kvinnan med sin katt som hon hade tappat bort under en jordbävning

Av sofia
1.237
Advertisement

Inte alla svåra situationer vi hamnar i i livet har ett sorgligt slut. Detta visas tydligt av historien vi nu ska berätta för dig, en spännande historia om en äldre dam och hennes underbara rödhåriga katt, åtskiljda under en lång period, men som i slutändan återigen skulle få nöjet att vara tillsammans igen.

Vi befinner oss i Italien, mer exakt i Montemonaco, en stad med cirka 550 invånare i provinsen Ascoli Piceno. Ett område som tyvärr har blivit känt för sina jordbävningar som mellan sommaren och hösten 2016 förstörde hela byar och orsakade hundratals offer och gjorde att många människor blev hemlösa. Dora, en gammal kvinna på platsen, lyckades klara sig, men efter jordbävningen tappade hon bort Mimmo, sin älskade katt.

Non capirete il dialetto della nostra cara Dora, ma non importa.... Basta guardare in silenzio, per emozionarsi fortemente!❤️❤️❤️ ....Dora e Mimmo si sono ritrovati, dopo tre anni dal terremoto... Ma dove sarà stato il gattino per tutto questo tempo!!! 😪❤️❤️

Pubblicato da Mimma Bei su Giovedì 5 marzo 2020

Dora gav aldrig upp efter förlusten av Mimmo och trots svårigheterna orsakade av jordbävningen, slutade hon aldrig leta efter sin älskade katt. Ett djur som för kvinnan var mycket mer än bara ett sällskap i vardagen, Mimmo var en familjemedlem i alla avseenden.

Efter nästan fyra år efter det kaos som följde efter jordbävningen, hände emellertid något med kvinnan och katten som de aldrig kunde ha förväntat sig. En person som stod Dora nära dokumenterade ögonblicket då de två slutligen återförenades på Facebook. Det stämmer, katten dök alltså upp igen i byn och var konstigt nog vid god hälsa trots den långa perioden som han tvingats leva på gatan.

Videon som visar det vackra mötet mellan de två är helt enkelt rörande. Mimmo, precis som han gjorde när han var vid sin äldre väns sida, vilar huvudet på Dora och låter sig klappas på ett sätt som är självklart och rörande samtidigt. Ett fantastiskt och oväntat lyckligt slut för en relation som var starkare än en jordbävning!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack