En elev straffades av skolan efter det att han låtit sina skolkamrater betala för handsprit - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En elev straffades av skolan efter det…
Ett rekordmöte, den längsta mannen i världen och den minsta kvinna i världen möts för att göra en reklam tillsammans Några barn mobbar en 3-åring bara för att han är rödhåriga så mamman bestämmer sig för att skriva ett inlägg på sociala medier

En elev straffades av skolan efter det att han låtit sina skolkamrater betala för handsprit

Av sofia
908
Advertisement

Nu när vi befinner oss i en medicinsk nödsituation är det lätt att få panik och det är även mycket lätt för ungdomar att bli påverkade av nyheterna om smittorisken och spridningen av Coronaviruset. De kan till och med låta sig påverkas så pass mycket att de agerar på ett lite överdrivet sätt, som tonåringen Oliver Cooper i West Yorkshire, Storbritannien gjorde.

via: Metro UK
image: SWNS

Oliver Cooper är en pojke som går på den prestigefyllda Dixon Unity Academy, i staden Leeds och som fick en idé som var ungefär lika lysande som den var diskuterbar. Medan han väntade på bussen som skulle ta honom till skolan, lyssnade pojken på radion och fick uppdateringar om Coronaviruset och lyssnade extra noga på alla detaljer om rengöring och korrekt handhygien för att förhindra smittospridning.

Oliver hade bestämt sig för att köpa en flaska Johnson handsprit och när han tog sig på bussen som skulle ta honom till skolan, valde han att dela sprayen med desinfektionsmedel med sina vänner... tills de fick honom att inse att han i en sådan situation kunde han tjänat snabba pengar på handspriten... och därför bad Oliver alla som ville ha lite att betala runt 0,60 dollar och när han nått slutet av "dagen" insåg han att han hade tjänat ihop cirka 9,50 dollar!

image: SWNS
Men den något hänsynslösa och oetiska gesten gav honom två timmars kvarsittning i skolan och en dags utegångsförbud hemma för att han uppenbarligen brutit mot reglerna på Unity Academy. Angående hur Oliver kommit på idén, sa 13-åringen: "Många barn i skolan tar betalt för ett tuggummi och eftersom alla ville ha detta desinfektionsmedel tog jag betalt för att låte dem använda det."
 
Mamma Jenny Tompkins berättar att Oliver alltid har varit en något olydig och odisciplinerad pojke, men vi är säkra på att den här historien kommer att ha lärt honom något, eller hur?
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack