Efter att ha fråntagits sina föl får den här hästen äntligen träffa sina ungar igen efter 2 månader - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha fråntagits sina föl får…
En ensamstående pappa adopterar en 11-årig kille och visar alla att en familj inte har något med hudfärg att göra Kvinnor som valt att inte längre färga håret och istället stolt visar upp sitt gråa hår

Efter att ha fråntagits sina föl får den här hästen äntligen träffa sina ungar igen efter 2 månader

Av sofia
8.565
Advertisement

Visste du att tvillingfödsel är mycket sällsynt bland hästar? Enligt forskarna är chansen att det händer bland hästar en på 10 000, en procentandel som gör denna händelse till ett verkligt mirakel. Detta mirakel  hände med Elsa, en häst som utan människans ingripande födde två tvillingar, två friska föl som kom till världen utan någon hjälp av en veterinär. Men denna nya familjs liv var inte enkelt.

image: Skydog Ranch

Efter den mirakulösa födelsen beslutade Bureau of Land Management att anförtro hennes två föl till ett hästreservat för vilda hästar vid namn Skydog Ranch som omedelbart tog hand om den nya hästfamiljen. Men de två fölen separerades tillfälligt från Elsa när de anlände till ranchen eftersom BLM hade beslutat att hon skulle delta i ett steriliseringsprogram.

Clare Staples, grundare av Skydog Ranch, gjorde allt som stod i hennes makt för att försöka återförena familjen och rädda Elsa från steriliseringsprogrammet utan att dock få några konkreta svar.

image: Skydog Ranch

Fram tills dess att Bureau of Land Management kontaktade Clare Staples och sa till henne att hon äntligen fick adoptera Elsa och återförena henne med sina två föl. Clare blev förvånad och var överlycklig över att äntligen få återförena Elsa med sina två små tvillingar. Ögonblicket då de återförenades var verkligen rörande, även om Elsa till en början inte kände igen ett av sina två föl. Det hade trots allt gått två månader sedan de hade sett varandra senast...

Men till slut återförenades hästfamiljen och nu lever detta glada gäng fantastiska hästar lyckligt tillsammans inne på Skydog Ranch där de får springa fritt på tusentals tunnland mark inne på reservatet och leva resten av sina liv som om de vore vilda hästar.

Advertisement
image: Skydog Ranch

För tillfället är tvillingarna fortfarande mycket nära sin mamma, och Elsa överger dem inte och förlorar dem aldrig ur sikte. "De är väldigt lekfulla, äventyrliga och nyfikna" berättar Clare Staples. "Men om de någonsin blir oroliga springer de tillbaka till henne."
Det är så trevligt att se att denna familj äntligen är lycklig och återförenad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack