Den här pojken kramar om pizzabudet utan att veta att han nyligen förlorat sin dotter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här pojken kramar om pizzabudet…
En budbärare skottar snö på en kvinnas uppfart efter att han fått reda på att hon nyligen blivit änka Den här hunden dök upp på en polisstation redo att anmäla sitt eget försvinnande

Den här pojken kramar om pizzabudet utan att veta att han nyligen förlorat sin dotter

Av sofia
5.853
Advertisement

Nuförtiden är vänlighet en sällsynt och värdefull egenskap som bör vårdas och vidarebefordras till kommande generationer. Det är just dessa osjälviska och vänliga handlingar som "räddar världen" och gör den till en bättre plats. Just på grund av hur sällsynt och vacker den är blir vänlighet en nyhet och därför är det inte förvånande om videon om ett barn som kramar pizzabudet, som nyligen har förlorat sin dotter, blir populärt på nätet gillas och delas på sociala medier. Vi kan aldrig veta säkert vad vissa människor verkligen går igenom, som vi kanske träffar varje dag, men med vilka vi inte har någon nära relation, men allt detta spelar ingen roll, för det viktigaste av allt är att vara snäll - det är vänlighet vi alla behöver.

image: NBC 10 News

Stunden var så rörande att mamman till lilla Cohen, som bara är 2 år gammal, valde att fota den med sin mobiltelefon. Pizzabudet som dök upp vid Lindsey Sheely's dörr klockan 7 på kvällen för att leverera pizzorna heter Ryan Catterson. Medan Lindsey öppnade dörren, på väg att ta emot sin beställning, bestämde sig hennes son Cohen (en 2 år gammal pojke) för att springa före henne och välkomna budet med en vänlig och tröstande kram.

Familjen var helt ovetande om att den stackars mannen hade förlorat sin dotter bara en vecka innan och de hade ingen aning om hur mycket smärta han bar på. Ryan blev vän med Lindsey på Facebook efter det att kvinnan publicerat videon på det välkända sociala nätverket och det var först då som kvinnan fick veta hur mycket den gesten hade betytt för Ryan.

"Den kram som vi trodde var bara en söt och rolig grej betydde faktiskt mycket mer för Ryan. När jag fick veta det, kunde jag inte tro att den mannen gick igenom en av de mest förödande saker som någonsin kan hända en förälder i livet och att han ändå fortsatte med sitt liv. Han var tvungen att gå vidare och han var tvungen att fortsätta arbeta som pizzabud. Man vet aldrig vad andra människor går igenom. ” skrev Lindsey.

Cohens kram hjälpte Ryan och hans familj under en mycket svår period i livet. Videon tillät Ryan, efter det att den blivit viral, att berätta sin sorgliga historia och som svar organiserades en insamling för att betala för begravningen av Ryans unga dotter, som dött på tok för tidigt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack