Den här domaren dömer de som misshandlat djur till samma öde som ett alternativ till fängelset - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här domaren dömer de som misshandlat…
En mamma straffar sin son, men hunden tillåter inte barnet att möta sitt straff på egen hand Han jagar bort hunden som sover på parkeringen på ett elakt sätt, men hunden

Den här domaren dömer de som misshandlat djur till samma öde som ett alternativ till fängelset

Av sofia
6.426
Advertisement

Det finns en stor grupp människor i världen som, trots att mänskligheten har utvecklats med tiden, verkar ha blivit fast i vanor som är föråldrade och skadliga för sin omgivning. Vi hänvisar särskilt till de människor som utan någon egentlig anledning fortsätter att begå olika typer av våldsamma handlingar mot djur. Det faktum att djur också bör behandlas med respekt och kärlek bör vara en självklarhet, men tyvärr är så inte fallet. En amerikansk domare, som numer är pensionerad, hade tröttnat på de traditionella straff som enligt hans erfarenhet inte gav de rätta resultaten när det handlade orättvisa mot djur. Domare Cicconetti har ingen tollerans för djurmisshandel och för att motverka detta absurda fenomen, hade han hittat alternativa bestraffningsmetoder som... bara var lite ovanliga.

Domare Cicconetti har alltid haft ett ganska speciellt sätt att hantera fall av våld mot djur och har utfärdat ganska "kreativa" straff för att ge brottslingarna en riktig läxa. I sann "öga för öga, tand för tand" anda var Mike Cicconettis mål att få den skyldige att känna lite av den smärta som djuret hade fått uppleva som ett alternativ till det klassiska fängelsestraffet.

Självklart utfärdade domaren aldrig någon dom som ansågs vara olaglig, men han ändrade garanterat spelets regler med sina föredömliga straff. Till exempel dömde han en gång en kvinna som övergett 35 kattungar i en skog (ja, du läste rätt, 35 stycken!!!) och beordrade henne att tillbringa en hel natt ensam i samma skog.
 
Domaren använde samma princip med en kvinna som aldrig rengjorde sin hund och inte skötte djurets hygien, Cicconetti beordrade henne att tillbringa 8 timmar på en sopstation, bland dålig lukt och skräp.
 
Advertisement

De flesta som läser dessa domar står på domaren i Ohios sida, medan andra fortfarande är något chockade över denna "kreativitet".

Självklart arbetade Cicconetti inte uteslutande med fall som rörde djurmisshandel och även i andra sammanhang använde han sig av sin kreativitet.

Enligt domaren skulle fängelse i vissa fall inte vara den mest effektiva lösningen - enligt hans egen erfarenhet skulle faktiskt de skyldiga vara mindre benägna att begå samma brott igen tack vare hans metoder.
 

Vad tror du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack