x
Den här pojken skrattar ihjäl sig…
De som är födda i Lejonets tecken är verkligen De trodde sig ha förlorat den för alltid, men efter 38 år hittade de sin sköldpadda bland dammet på hyllorna

Den här pojken skrattar ihjäl sig när han ser sin mamma nysa

17 Februari 2020 • Av sofia
3.085
Advertisement

Skratt sägs vara smittsamt, lite som att gäspa - detta är inte bara ett enkelt talesätt, utan finner även stöd i vissa studier. I själva verket har det visat sig att vår hjärna tenderar att instinktivt imitera beteendet hos någon som skrattar och att detta sätter igång ansiktsmusklerna som gör att vi ler. Du kommer säkert att råka le spontant, inte så mycket för ett skämt, men för någons överväldigande skratt och om denna någon är ett barn blir reaktionen oftast ännu stärkas.

I den här videon nyser en mamma upprepade gånger framför sin lilla son som sitter i sin barnstol och inte kan låta bli att skratta högt.


Vad är vackrare och mer rörande än ett barns skratt? Kanske är det den söta rösten och uttrycket av ren glädje som gör att när vi ser ett barn skratta ordentligt, kan vi helt enkelt inte sluta le.

Lindsay Coppock vet exakt hur hon ska underhålla sin lilla Benson, det räcker med att nysa! En video som filmades av Lindsay själv och som sedan delades på hennes Facebook-profil, blev snabbt populär på nätet och fångade tusentals människors hjärtan som njöt av att skratta tillsammans med dem.

Evidently when Mama sneezes its really, really, REALLY FUNNY. 😆 🤧 ✨Update✨ It absolutely warms my heart how many people have said this video made their day brighter! Thank you all for loving our baby’s laugh as much as we do. ❤️ Insta 📸 https://www.instagram.com/bensoncoppock/ Tiktok @twomomsandababy For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com

Pubblicato da Lindsay Coppock su Martedì 4 febbraio 2020

Benson kan inte sluta skratta... och inte vi heller!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack