En mamma straffar sin son, men hunden tillåter inte barnet att möta sitt straff på egen hand - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma straffar sin son, men hunden…
Det spelar ingen roll vad du arbetar med, var alltid ödmjuk och vänlig, gott uppförande har inget med lönen att göra Den här domaren dömer de som misshandlat djur till samma öde som ett alternativ till fängelset

En mamma straffar sin son, men hunden tillåter inte barnet att möta sitt straff på egen hand

Av sofia
8.461
Advertisement

Det är vetenskapligt bevisat att det djur som känner mest empati gentemot människor är hunden. En studie har faktiskt undersökt denna aspekt och hävdar att vissa hundraser har en speciell förmåga att anpassa sig till människor. Vi visste redan att hunden var människans bästa vän och den som har tur nog att dela livet med en fyrbent vän vet exakt vad vi pratar om. En liten pojke vid namn Peyton verkar veta detta mycket väl, då han har en mycket speciell vän vid namn Dash, en trofast liten hund, som har följt honom sedan de första åren i hans liv.

Som alla små barn måste Peyton tillrättavisas då och då och mamman (Jillian Marie Smith) tar alla chanser hon får för att lära sin son att uppföra sig och hur han ska bete sig med andra. Efter en av de många grälen mellan Peyton och hans syster, beslutade sig Jillian för att bestraffa sin son som vanligt. Han skulle stå med huvudet mot väggen i några minuter för att fundera över vad han just hade gjort.

För ett litet barn kan det vara väldigt tråkigt att stå länge och bara stirra på väggen (det skulle det ju vara för vem som helst!) men samtidigt kan det enligt vissa pedagoger vara ett sätt att få dem att koncentrera sig och få barnet att verkligen reflektera över sitt beteende.

När Dash, familjens hund, såg sin lilla vän stå där framför väggen, bestämde han sig för att inte lämna honom ensam och gick till honom för att hålla honom sällskap.

Advertisement

Den "tragiska" stunden i skamvrån!

Mamma Jillian kunde inte låta bli att fotografera scenariot som skildrar Peyton medan han avtjänade sitt straff med Dash vid sin sida. Barnet kunde inte motstå att klappa sin vän men samtidigt behålla allvaret hos någon som avtjänar ett mycket tufft straff!

Peytons mamma berättar att Dashs närvaro är mycket viktig för hela familjen, särskilt för Peyton: "Om du frågar honom, är Dash hans bästa vän."

Som du säkert kan föreställa dig varade Peytons straff mindre än han förväntat sig, men det kommer säkert inte att vara det sista. Dash kommer dock aldrig att lämna honom ensam för att möta de svåraste stunderna i livet, detta kan nog lilla Peyton räkna med!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack