Under 6 år var det ingen som ville ha den här handikappade hunden tills dess att en man i rullstol tog hand om den - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Under 6 år var det ingen som ville…
Det är alltid värt det att sluta röka, fördelarna för din hälsa både på kort och lång sikt är enorma Tandkrämen orsakar en kraftig allergisk reation som slutar med att den här 11-åriga flickan dör på grund av att hon borstat tänderna

Under 6 år var det ingen som ville ha den här handikappade hunden tills dess att en man i rullstol tog hand om den

Av sofia
4.488
Advertisement

fängelset Gwinnett County Detention Center i Lawrenceville, Georgia, har det funnits ett program sedan flera år tillbaka som försöker göra livet för både fångar och djur lite bättre. Det heter Gwinnett Jail Dogs och det är ett program som  erbjuder de som sitter i fängelse en möjlighet att ta hand om en hemlös hund för att förbereda den för att bli adopterad.

Bandit, en mycket söt hund som inte längre kan använda bakbenen, var en av dessa speciella hundar som skulle förberedas för att bli adopterad. I hans fall tog det dock tid innan han blev adopterad och hans vistelse på fängelset fortsatte i 6 år.

Eftersom den lilla hunden inte längre kunde använda bakbenen tvingades den förflytta sig med hjälp av en liten rullstol, specialdesignad för honom. Det säger sig självt att en hund i detta tillstånd behöver mer uppmärksamhet än en normal hund som kan gå med alla sina tassar.

Bandit and his handlers

Pubblicato da Gwinnett Jail Dogs Program su Mercoledì 22 gennaio 2020
image: Facebook

Det är förmodligen också på grund av hans handikapp som Bandit inte kunde hitta ett hem särskilt lätt. Tills dess att Darryl och Sue Rider dök upp, ett par som bokstavligen blev förälskade i den funktionshindrade hunden. Vad var det då som var så speciellt med det här paret? Darryl, precis som valpen, är förlamad och förflyttar sig med hjälp av en rullstol.

Advertisement
image: Facebook
Det var därför självklart att ett mycket speciellt band skapades mellan honom och hunden. När allt kommer omkring är de mycket lika och de kommer utan tvekan att kunna ge varandra mycket, med tanke på det empatiska och unika band som en hund lyckas upprätta med sina mänskliga vänner.
 

 

Jail Dog Alumni Bandit checking in to let us know he is enjoying life with his new dad on the “outside”!

Pubblicato da Gwinnett Jail Dogs Program su Sabato 25 gennaio 2020
.

Äntligen fick Bandit lämna Gwinnett-fängelset för att bosätta sig i Sue och Darryls hem. Bakom sig lämnade han alla de fångar som hade haft turen att få ta hand om honom och att se efter honom, som han säkerligen kommer att sakna. Det är dock trevligt att veta att den här valpen med sina speciella behov äntligen har någon som tar hand om honom och ett kärleksfullt hem.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack