x
En beagle och en gås filmades medan…
De är en riktig superfamilj med 16 barn och vet inte hur en En modell med Downs syndrom gick catwalken under New Yorks modevecka trots alla fördomar

En beagle och en gås filmades medan de kramade om varandra på ett rörande sätt

21 Februari 2020 • Av sofia
3.341
Advertisement

Två djur som tillhör olika arter kan trots detta känna sig mer nära varandra än du kan föreställa dig. De rörande bilderna som ses i den här videon visar att även en beagle hund kan visa medkänsla för en gås (och vice versa). Det osannolika vänskaps paret filmades vid vad som förmodligen är utgången på en restaurang av Twitter-användaren Joey Sutera. I videon kramar hunden och gåsen om varandra på ett kärleksfullt sätt, innan de fortsätter att promenera tillsammans.

via: Dailymail

den rörande scenen placerar hunden en tass på gåsen, medan hon försiktigt vilar huvudet på halsen på sin vän. Kramen börjar med valpens tass som vilar runt gåsens hals medan den sistnämnda vilar sitt huvud på den söta hundens nacke och pickar med näbben på honom kärleksfullt. En video som har setts av över 9 miljoner användare.

Efter att ha kramat hunden en liten stund släpper gåsen sitt grepp och springer ut genom glasdörren, följd av sin fyrbenta vän. Vem vet hur länge denna spännande vänskap har pågått och vem vet hur många äventyr dessa två har upplevt tillsammans.

Tags: DjurHundarMärkligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack