Dessa suggestiva bilder av moln ser ut som hundar och visar att även de "kommer till himlen" - TittaPaVideon.se
x
Dessa suggestiva bilder av moln ser…
Den här söta lilla katten som drabbats av vitiligo - bilder från före och efter förvandlingen Det spelar ingen roll hur mycket vi skulle vilja att de stannade kvar, vissa människor kommer aldrig att tillhöra oss

Dessa suggestiva bilder av moln ser ut som hundar och visar att även de "kommer till himlen"

16 Januari 2020 • Av sofia
1.364
Advertisement

När var sista gången du stannade upp för att iaktta en himmel full av moln? Som barn tillbringade du säkert mer än bara några minuter, om inte timmar med att fantasiera om vad de mjuka och vita figurerna kunde föreställa. Sedan på bara några ögonblick förvandlade vinden dem till jätte- maskiner eller djur, eller ännu konstigare former, som man kontinuerligt fick tolka om. Lyckligtvis finns det fortfarande de som roar sig, i vuxen ålder, med att iaktta himlen lite extra. Tack vare dessa fantastiska bilder har vi faktiskt fått "bevis" för att till och med hundar kommer till himlen!
 

via: Reddit
image: Reddit

Självklart rör det sig bara om bilder, utan tvekan mycket suggestiva sådana, som på grund av sitt innehåll blivit mycket populära på nätet. På bilderna kan vi se konturen av två hundar - den första verkar sitta tålmodigt, mot bakgrund av en vacker röd solnedgång, medan den andra verkar rusa mot en boll eller pinne att hämta.

image: Reddit

Även om det utan tvekan kommer att finnas människor som vägrar att tro att dessa bilder är ett tecken på att även hundar kommer till himlen, lyckas bilderna fortfarande ge lite hopp till dem som har förlorat sin hund nyligen. Att förlora en hund - eller något annat husdjur - är som att förlora en viktig del av dig själv, en del av din familj. Att veta att din hund kanske väntar på dig i himlen är en tröstande tanke. Tycker inte även du att världen är alltför cynisk nuförtiden? Bör sörjande hundägare inte ha möjlighet att fortsätta drömma om att träffa sin favorithund i paradiset när den stunden kommer?

Tror du att hundar också kommer till himlen?

Tags: DjurHundarMärkligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack