x
Den här lilla hunden dyker upp varje…
Den här tamaskanvalpen fick komma till ett djurskyddshem för att hitta en ny vän som är en jättegullig kattunge Tack vare konstant träning lyckades den här killen förändra sitt liv och förlora 90 kg på ett år

Den här lilla hunden dyker upp varje dag utanför en restaurang i väntan på mat

18 Januari 2020 • Av sofia
5.576
Advertisement

Gatuhundar är ett utbrett problem i alla delar av världen, men på samma sätt som det finns människor som överger djur, finns det minst lika många som så fort de har möjligt hjälper alla de varelser som vandrar runt ensamma på gatan. Denna lilla hund dyker upp varje dag framför dörren till en restaurang som tillhör en välkänd restaurangkedja och väntar tålmodigt på sin dagliga måltid. Hennes ögon är fulla av hopp medan hon väntar utanför restaurangen. Just av denna anledning har hunden fått smeknamnet "Subway Sally".


Videon visar hunden som väntar och sedan får vi se Subway Sally äta sin favoritmat. Vissa människor kommenterade det faktum att hunden verkade för ren för att vara ett djur som bor på gatan och misstänker att hunden kanske hade ett hem och någon som väntade på henne och att dessa eskapader bara berodde på restaurangens läckra mat. En person som arbetar i närheten hävdar dock att dessa hypoteser inte stämmer i en annan video och underströk det faktum att hela samhället tar hand om Sally. I synnerhet ger en kvinna som driver en närliggande blomsterhandel ibland hunden ett bad. Killen berättar även att Sallys liv på gatorna i Portales, New Mexico, inte kan vara lätt. Sedan hon började arbeta på Subway har hon sett Sally få valpar minst fyra gånger.

Vissa människor har försökt ta med henne hem, men Sally vill inte. Varje dag återvänder hon till sin favoritrestaurang och har antagligen en fast plats att sova på där hon tar hand om sina valpar.

En annan person tillade att Sally inte är den enda herrelösa hunden som behöver hjälp i staden, men att han och hans kollegor kommer att fortsätta ta hand om henne så länge hon behöver det. "Hon är en del av samhället" berättar han.
 

Tags: DjurHundarMärkligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack