En kvinna får punktering mitt i trafiken, men ingen stannar för att hjälpa henne förutom en hemlös person - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna får punktering mitt i trafiken,…
En polis hjälper en hund som just blivit påkörd och erbjuder honom sin jacka för att hålla honom varm Beslutsamma drömmare - det är praktiskt taget omöjligt att säga nej till en kvinna född i Skyttens tecken

En kvinna får punktering mitt i trafiken, men ingen stannar för att hjälpa henne förutom en hemlös person

Av sofia
2.533
Advertisement

Anna Davidson bor på första våningen i en byggnad där det också finns ett café som hon sköter. En dag såg hennes man, genom att titta ut genom fönstret, ett scenario som gjorde honom både förvånad och förvirrad. En kvinna hade fått punktering på sin bil och trots att hennes fordon blockerade trafiken, stannade ingen för att hjälpa henne att montera reservdäcket, eller åtminstone för att stoppa trafiken ingen utom den sista personen som hon förmodligen skulle ha förväntat sig att få hjälp av.

via: CTV News

looked out the window to see this happening. This is Chuck .. he's homeless and works his ass off helping every day in...

Pubblicato da Jessie Jean's Homestyle Cafe & Coffee su Lunedì 23 settembre 2019

Annas make tittade ut från sitt fönstret och såg ett scenario på gatan nedan som fick honom att vilja ta en bild. Mitt i trafiken stannade en kvinnas bil på grund av ett punkterat däck. Trots att fordonet var ett hinder för trafiken, stannade ingen för att hjälpa henne att byta däcket eller åtminstone att stoppa trafiken.

Kvinnan var minst lika förvirrad som mannen vid fönstret. I slutändan kom hjälpen från en person som i staden, Ogden, Utah (Usa) inte alls är väl sedd. Hans namn är Chuck och han är en hemlös person.

Många såg kvinnan i svårighet, men ingen stannade, enbart Chuck kom fram och löste problemet genom att snabbt byta däcket på bilen.

Chuck är en hemlös person och är som många andra i sin stad inte alls välsedd. Under Usas shutdown 2018 hade Davidsons café reviderat sina priser genom att sänka dem och detta hade lockat många hemlösa människor till restaurangen. Detta gillades inte alls av de andra besökarna som visade sig mycket irriterade.

Anne Davidson och hennes make, å andra sidan, har mycket förtroende för dessa människor i svårigheter och vet hur många av dem som är goda människor, mycket mer än många andra som kanske har ett hem av vad som hände kvinnan att bedöma.

Chuck hjälper även till på caféet och håller rent i utbyte mot en måltid. Nästa gång vi dömer en person efter deras inkomst och livsstil, låt oss komma ihåg den här historien!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack