Den här mannen hittade 43 000 dollar i en soffa som han köpt begagnad och gav tillbaka dem till ägaren - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen hittade 43 000 dollar…
Kärleken mellan en hund och dess ägare går inte att beskriva med ord De rörande bilderna på en hund som kramar om sin familj efter det att en tornado förstört deras hus

Den här mannen hittade 43 000 dollar i en soffa som han köpt begagnad och gav tillbaka dem till ägaren

Av sofia
671
Advertisement

Andrahandsmarknaden är ett sätt att få tag på sällsynta eller billiga varor. En man vid namn Howard Kirby hade köpt en soffa från en butik och trodde att han bara hade köpt en möbel som han gillade. I stället hade den soffan kunnat berika hans sparkonto eftersom mannen i en av kuddarna hittade 43 000 dollar. En ovanlig upptäckt, nästan lika ovanlig som hans val att ge tillbaka hela summan till sin rättmätiga ägare.

via: CNN
image: CNN/Twitter

Historien om Howard Kirby har skapat många reaktioner, inte bara för att det inte händer varje dag att man hittar pengar gömda i en soffa, utan även på grund av vad mannen valde att göra med det bytet.

Mannen hade köpt en soffa i en seconhand butik. Bara några veckor senare, när han fann att en av kuddarna var obekväm, upptäckte han orsaken. I soffan fanns det pengar, uppdelade i olika buntar.
 

image: CNN/Twitter

Mannen som var förvånad över upptäckten, började räkna dem och det rörde sig om totalt 43 100 dollar! En summa som han kunde ha satt in på sitt konto, men som han istället bestämde sig för att ge tillbaka styrd av sitt samvete.

Faktum är att Howard inte hade någon laglig skyldighet att återlämna dem och efter att ha köpt soffan kunde han också valt att behålla pengarna. Istället bestämde han sig för att ge tillbaka pengarna eftersom de inte vara hans.
 

Advertisement
image: CNN/Twitter

Pengarna återlämnades till den rättmätiga ägaren, det vill säga till familjen som sålt soffan till butiken. Soffan tillhörde pappan till mannen som sålt den som nyligen dött.

image: CNN/Twitter

Det hela slutade med att Howard lämnade tillbaka alla pengar, men behöll soffan han hade köpt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack