Den australiska marinkåren har erbjudit mer än 100 husdjur skydd från de hemska bränderna

sofia

28 Januari 2020

Den australiska marinkåren har erbjudit mer än 100 husdjur skydd från de hemska bränderna
Advertisement

I en nödsituation är varje ansträngning användbar för att försöka göra livet bättre för någon annan. Många människor i Australien är medvetna om detta och gör allt för att hjälpa människor och djur som sedan hösten 2019 har kämpat mot de förödande skogsbränderna som har drabbat många områden på kontinenten, orsakat betydande skador och kostat många livet.

Många familjer har tvingats överge sina hem på grund av lågorna. Tyvärr hade många av dessa människor svårt att hitta en ny plats att bo på, även på grund av att de hade husdjur med sig. Det som den australiska marinan gjorde i detta avseende var verkligen användbart och hyllningsvärt.

via Daily Mail

Advertisement
Royal Australian Navy

Royal Australian Navy

Marinofficerarna och soldaterna beslutade sig för att det tillfälliga hemmet för djuren och många familjer som blivit hemlösa skulle vara... deras skepp. Med tålamod och hängivenhet byggde soldaterna provisoriska skyddsrum för att välkomna och skydda över 100 husdjur, vilket skapade en slags modern "Noahs ark".
 

An evacuee from Mallacoota, Victoria with her dog onboard MV Sycamore during Operation BUSHFIRE ASSIST 19-20. Image by LSIS Shane Cameron © Commonwealth of Australia

Pubblicato da Royal Australian Navy su Venerdì 3 gennaio 2020

135 hundar, 2 katter, 2 fåglar och till och med en kanin har klivit ombord på det enorma fartyget "Hmas Choules" och väntar på att få flyttas till en fast plats.

Advertisement

HMAS Choules sailor, Leading Seaman Communications and Information Systems Afton Mitchell pats the dogs evacuated with...

Pubblicato da Royal Australian Navy su Giovedì 2 gennaio 2020

Många av berättelserna som handlar om dessa djur handlar tyvärr om sorgliga saker och liv som efter de australiska bränderna inte längre kommer att vara desamma.

Facebook

Facebook

Soldaterna har arbetat outtröttligt för att ta hand om fartygets speciella gäster och deras underbara engagemang är verkligen en medmänsklig gest som i ett dramatiskt sammanhang som det som Australien just nu upplever får en ännu mer betydelsefull mening.

Vi hoppas att var och en av dessa fantastiska stackars djur kommer att hitta den värme, tillgivenhet och lycka de förtjänar så snart som möjligt.

Advertisement