Den här videon visar den härliga vänskapen mellan en hund och en papegoja - TittaPaVideon.se
x
Den här videon visar den härliga vänskapen…
Att vara alltför tillgänglig gentemot andra människor skulle kunna vara ett tecken på att man inte älskar sig själv tillräckligt mycket Att gråta är inte ett tecken på svaghet utan känslomässig intelligens enligt några experter

Den här videon visar den härliga vänskapen mellan en hund och en papegoja

25 Januari 2020 • Av sofia
7.100
Advertisement

Det finns inga gränser när det gäller att vara vänner och att ha kul. Djur visar oss detta ständigt och de kan lära oss mycket om både jämlikhet och tolerans. Det är inte sällsynt att man får höra historier om nära förhållanden mellan två eller flera djur som tillhör helt olika arter och raser.

Vi pratar om de fall där djur med en enorm enkelhet, lyckas se bortom allt det som delar dem, inklusive de mest uppenbara skillnaderna. Med ett enda mål, nämligen att ha kul och ge varandra ömsesidig kärlek. Hunden och papegojan som är huvudpersonerna i en bedårande video som blivit populär på nätet, vet detta mycket väl.

A Dog and Parrot...Best Friends!

Pubblicato da Jay Towers su Mercoledì 19 luglio 2017

När Jay Towers såg detta scenario kunde han inte låta bli att göra en video som delades på Facebook och delades tusentals gånger. Hunden och papegojan är mer än bästa vänner. De leker, biter varandra, busar, har kul och det finns inga tvivel om att de älskar varandra väldigt mycket.

Du kan inte förbli likgiltig inför all denna kärlek och kommentarerna som användarna lämnar på videon är ett tydligt bevis på detta. Naturen, med sina underbara varelser, kan verkligen förvåna oss och tillåta oss att bevittna unika stunder och scenarion som med all sin enkelhet går rakt in i våra hjärtan.
 

Tags: DjurHundarPapegojor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack