En man upptäcker att han är med på ett foto som hans fru tagit 11 år innan han lärde känna henne - TittaPaVideon.se
x
En man upptäcker att han är med på…
Den här fotografen har verkligen lyckats fånga den söta vänskapen mellan en hund och hans vän som är en uggla En grupp kvinnor har skapat ett hotell för herrelösa hundar där de erbjuds mat och en plats att sova på

En man upptäcker att han är med på ett foto som hans fru tagit 11 år innan han lärde känna henne

01 Januari 2020 • Av sofia
3.820
Advertisement

Ödet? Det finns de som är helt övertygade om att allt redan är skrivet och att livet inte är mer än en scen i ett manus och de som istället förnekar dess existens. Oavsett vad man tror på är det vid vissa tillfällen i livet svårt att tro att ödet inte existerar.

Det som hände med detta unga par kan vara beviset på att vissa saker i livet är förutbestämda. De två upptäckte att de faktiskt båda medverkat på samma foto så mycket som 11 år innan de blev förälskade.

Herr Ye och Fru Xue gifte sig 2011 och fick två vackra flickor efter bröllopet. Men kanske var deras förälskelse skriven någonstans innan deras blickar möttes för första gången.

En dag var familjen hemma hos mormorn för att ta reda på om flickorna var mer lika mamman eller pappan när de var små så de öppnade en låda med  foton och började gå igenom dem en efter en.

Bland dessa fanns det ett foto som lockade till sig deras uppmärksamhet. Fotot avbildade hans fru vid foten av ett välkänt monument i Kina. När han såg bilden mindes Ye genast att han också hade besökt samma plats för flera år sedan, May Fourth Square i Qingdao-distriktet och insåg att han var mycket lik den man som sågs på avstånd bakom henne.

Vid en närmare titt insåg han att den mannen faktiskt var han och efter att ha pratat om saken blev allt tydligare. Plötsligt stod det klart att 11 år innan paret blev förälskat hade de redan fotats ihop.

Advertisement

Upptäckten gjorde alla euforiska, med tanke på att över en miljard människor bor i Kina och att ett sådant sammanträffande är väldigt osannolikt!

Om detta inte är ödet, vad kan det då vara?
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack