En polis ger en kvinna böter för att hon stannat sin bil för att amma sin nyfödda bebis - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En polis ger en kvinna böter för att…
Tack vare en speciell bionisk arm kunde den här lilla killen äntligen krama om sin lillebror för första gången Var inte rädd för att göra saker ensam, du missar livets vackraste överraskningar

En polis ger en kvinna böter för att hon stannat sin bil för att amma sin nyfödda bebis

Av sofia
968
Advertisement

En polisman som var i tjänst lade märke till något han trodde var fel med en parkerad bil. Det hela ägde rum i New York och han "haffade" en mamma som ammade sitt tre veckor gamla barn i baksätet av den parkerade bilen. I stället för att lyssna på hennes berättelse och varna henne för att inte göra det offentligt, gav polisen den stackars kvinnan böter.

via: CBS News

Ska det vara olagligt för en mamma att amma sitt barn? De flesta håller med om att det inte borde vara det, men denna polis i New York ansåg att Guillermina Rodriguez var tvungen att betala "ett högt pris" för sitt val att vara mamma. Som om livet inte var tillräckligt tufft för Guillermina, en mamma till fyra barn, inklusive hennes tre veckor gamla bebis, som dessutom tvingas möta livets stress på Manhattan.

Eftersom hon hade suttit fast i en trafikstockning i över en timme började dottern att gnälla. Flickan var hungrig och Guillermina visste att om hon inte matade henne, skulle hon inte sluta klaga. Eftersom hon inte hade något annat val och eftersom hon satt fast i en trafikstockning, stannade Guillermina bilen så snart som möjligt och klev in i baksätet och började amma bebisen. Några minuter senare dök en polis och en bogserbil upp bakom hennes bil, tjänstemannen hade beordrat att hennes bil bogserades bort eftersom den var parkerad på sidan av vägen.

Det var då den chockade mamman tutade med sin bil för att locka till sig polisens uppmärksamhet, men när hon gjorde det, förstod hon att polisen varken hade hört eller sett henne. I stället för att lyssna på mammans berättelse om varför hon hade stannat till vid sidan av vägen för att amma sitt nyfödda barn, lyssnade polismannen inte alls på henne, utan såg på henne ilsket och avfärdade hennes ord med likgiltighet. Han var inte ett dugg intresserad av hennes "rörande berättelse" och kände ingen empati för mamman som bara försökt göra det rätta för sitt nyfödda barn, precis som vilken annan mamma som helst skulle ha gjort.

Polisavdelningen i New York har sedan dess hävdat att polisen gett henne böter innan han insåg att Guillermina ammade och därför inte hade möjlighet att dra tillbaka sin anmälan. En otrolig historia som återigen öppnar en debatt om rätten till att amma på offentlig plats. Hur ställer du dig i frågan?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack