Det här företaget gav sina anställda en bonus på totalt 10 miljoner dollar under den årliga julfesten - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det här företaget gav sina anställda…
Att till varje pris försöka hålla fast vid en person som man är förälskad i kan vara ett stort misstag Kustbevakningen räddar en hund i svårighet som simmade runt i det öppna havet

Det här företaget gav sina anställda en bonus på totalt 10 miljoner dollar under den årliga julfesten

15 December 2019 • Av sofia
1.316
Advertisement

Det är inte varje dag som gästerna på en företagsfest beskriver natten som "magisk" och som "det ögonblick som förändrade deras liv". Detta är exakt vad de lyckligt lottade anställda på ett välkänt amerikansk företag sade omedelbart efter firmans julfest. Varför? Jo, företaget beslutade att ge sina anställda en bonus på 10 miljoner dollar på den årliga julfesten. Företagets anställda fick alla ett rött kuvert med en stor överraskning - cirka 50 000 dollar var.

Inte illa, eller hur?

Ofta organiserar företag luncher, middagar eller fester vid jul och i slutet av året. Dessa årliga sammankomster har som avsikt att erbjuda de anställda en plats att träffas på tillsammans, fundera över året som har gått, gratulera dem för sina prestationer och se mot det kommande året på ett positivt sätt.

Men det händer att vissa företag verkligen lyckas göra något stort. St. John Properties är ett av de största och mest framgångsrika kommersiella fastighetsbolaget i Usa och ville i slutet av året belöna alla sina 198 anställda genom att ge dem en total bonus på 10 miljoner dollar.

Varje bonus beräknades olika beroende på hur länge varje anställd hade arbetat för företaget. Den genomsnittliga belöningen låg på cirka 50 000 dollar per person. Alla - från underhållsarbetare till receptionister, mäklare och chefer - fick ett rött kuvert med sin personliga bonus.

Företagets grundare, Edward St. John, uttryckte sin tacksamhet till sina anställda med dessa ord: "Jag är tacksam för alla våra anställda för deras hårda arbete och deras ständiga engagemang. Jag kunde inte komma på ett bättre sätt att bevisa det." och han tillade: "Jag är visserligen den som styr båten, men det är ni som sköter den och håller den igång. Utan er skulle vi inte vara någonting".

Det var garanterat en trevlig fest för alla!!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack